detector.media
11.04.2017 18:11
«2+2» запускає скетч-шоу «Він, вона і телевізор»
«2+2» запускає скетч-шоу «Він, вона і телевізор»
17 квітня на «2+2» відбудеться прем’єра гумористичного шоу «Він, вона і телевізор» з Інною Приходько та Назаром Задніпровським.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Він» – Богдан (Назар Задніпровський) і «Вона» – Яна (Інна Приходько) – сучасне подружжя з почуттям гумору, яке любить по-доброму кепкувати одне з одного, а також, зручно вмостившись на родинному дивані, разом переглядати по телевізору різні веселі історії.

Кожному телесюжету передують короткі «родинні» скетчі. Комічні ситуації в житті персонажів Інни та Назара виникають довкола різних побутових дрібниць, звичайних життєвих подій, бажань і потреб: пошуки пульту, забутий пароль до комп’ютера, прибирання брудних шкарпеток, отримання дружиною водійських прав чи планування дня народження.

«Ми з Інною не вперше граємо чоловіка і дружину. Іноді на зйомках навіть нагадуємо справжнє подружжя. Я, наприклад, по очах можу сказати, який у неї настрій. Того дня, коли почали знімати "Він, вона і телевізор", він був дуже добрий. Сподіваюсь, глядачі відчують цей позитив і добрий гумор нового шоу», – сказав Назар Задніпровський.

Програма «Він, вона і телевізор» виходитиме на «2+2» з понеділка по четвер о 23.00.

Нагадаємо, 17 квітня в ефірі телеканалу «2+2» відбудеться прем’єра українського кримінального серіалу «Схватка» про роботу вигаданого спецпідрозділу з розкриття особливо важких злочинів виробництва Pro TV.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY