detector.media
11.04.2017 17:35
Стартували зйомки україномовного серіалу «Лікар Ковальчук» для каналу «Україна»
Стартували зйомки україномовного серіалу «Лікар Ковальчук» для каналу «Україна»
Сьогодні, 11 квітня, телеканал «Україна» розпочав роботу над багатосерійною україномовною медичною драмою власного виробництва «Лікар Ковальчук». У стрічці заплановано понад 40 епізодів. Кожна серія – це окрема історія з життя пацієнтів приймального відділення, в якому працюють головні герої.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Головна героїня фільму – успішна кардіохірург Оксана Ковальчук. Після смерті батька, котрий помер через халатність лікарів, вона кілька років розробляла інноваційний проект реформування приймального відділення лікарні. Коли чиновники нарешті дають «зелене світло» її проекту, Оксана кличе з собою колег, один з яких – її колишній чоловік, невролог Борис.

Жінка впевнена, що з Борисом їх пов'язують лише дружні й робочі стосунки, але він налаштований повернути колишню дружину. У цей час у приймальне відділення приїжджає талановитий хірург Максим, перше кохання Оксани. Жінці доведеться працювати в компанії двох колишніх чоловіків. Не всі з оточення Оксани переслідують благородну мету – реформувати приймальне відділення, що допоможе врятувати життя сотень пацієнтів.

За словами акторки Фатіми Горбенко, роль лікарки Оксани Ковальчук для неї знакова, адже одного разу кардіохірурги врятували життя її брата.

У фільмі також зіграють актори Єлизавета Зайцева, Стас Мельник, Ніна Набока, Слава Красовська, Дмитро Вівчарюк, Петро Бойко, Сергій Сафрончик і багато інших.

Головний автор сценарію – Алла Сніцар. Режисери – Єва Стрельнікова та Віра Яковенко. Оператори-постановники – Олександр Шилов та Андрій Поливаний. Продюсери – Наталія Стрибук, Роман Ткаченко, Сергій Баранов, Ігор Волков.

Серіал знімають у Києві. Виробництвом стрічки на замовлення каналу «Україна» займається кінокомпанія Panopticum.

Прем'єра стрічки «Лікар Ковальчук» на телеканалі «Україна» запланована на осінь.

Нагадаємо, Держкіно повідомило, що ініціює додаткову перевірку телесеріалів «Забута жінка» та «Чуже щастя», які показував телеканал «Україна», на предмет відповідності Закону України «Про кінематографію».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY