detector.media
08.04.2017 16:05
Українське інтернет-радіо 20ft Radio претендує на звання кращого музичного веб-проекту світу
Українське інтернет-радіо 20ft Radio претендує на звання кращого музичного веб-проекту світу
Київська радіостанція, що розташована у металевому контейнері, потрапила у топ-5 найкращих музичних інтернет-проектів за версією премії Webby Awards.

Про це повідомляє сайт «Громадського ТБ».

Веб-сайт 20ft Radio потрапив у п'ятірку найкращих музичних сайтів світу, крім нього у номінації представлені Spotify, Pandora, Vevo і Hello Monday.

Проголосувати за український проект можна тут.

Радіостанція 20ft Radio була відкрита на початку 2017 року в контейнері на території «Української стрічкоткацької фабрики», поруч з клубами Closer та Mezzanine. 

Це не єдина номінація премії, де представлена Україна. В категорії музичних відео є одразу два кліпи, створені за участю українських компаній. Студія візуальних ефектів Gloria FX працювала над кліпом Coldplay «Up&Up», а кліп до треку DJ Shadow feat. Run the Jewels «Nobody Speak» був знятий в Українському домі.

Webby Awards»— щорічна премія у сфері веб-проектів. Вручається у кількох категоріях: фільми та відео, сайти, реклама, мобільні сайти й додатки, соціальні мережі та подкасти. Вперше премію було вручено у 1996 році.

Нагадаємо, у грудні 2016 року онлайн-радіостанція Old Fashioned Radio (ofr.fm) запустила новий музичний потік із рок-музикою. Тепер на радіостанції доступні три канали: Show&Music, Jazz&Blues та Old Fashioned Rock.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY