detector.media
07.04.2017 14:40
За два роки «Медіа Група Україна» втричі зменшила обсяг дофінансування – Лященко
За два роки «Медіа Група Україна» втричі зменшила обсяг дофінансування – Лященко
Директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко повідомив, що компанія за два останні роки втричі зменшив обсяг дофінансування

Про це він розповів у інтерв’ю «Ліга.Бізнес».

«Результати роботи компанії в 2016 році непогані. Також по медіагрупі в цілому вже прийняли ряд стратегічних рішень, активно перелаштовуємося і, думаю, що в цьому році вийдемо на більш позитивний фінансовий результат. Основне наше завдання – поліпшити показники за всіма напрямками бізнесу, які входять в медіагрупу, не порушивши при цьому баланс між фінансовими і бізнес-показниками – рейтинги каналів, тиражі видань, охоплення аудиторій наших медіа. Цифр назвати не можу, але за два останніх роки ми в три рази знизили обсяг дофінансування» – сказав він і додав, що це ніяк не вплинуло на якість контента.

Пан Лященко повідомив, що зустрічається з власником холдингу Рінатом Ахметовим лише тоді, коли виникажє необхідність узгодження стратегічних питань, які стосуються розвитку «Медіа Групи Україна». За його словами, «власник не втручається у редакційну політику, операційне управління медіагрупи і за це повністю відповідає менеджмент». А щоденні сюжети у випусках новин на каналі «Україна» про Гуманітарний штаб, за словами пана Лященка, – це одне із завдань продакешна медіагрупи.

«Що стосується висвітлення роботи Гуманітарного штабу і соціальної теми в цілому, цим у нас займається окремий продакшн "Медіа Групи Україна" – "Допоможемо ТВ". Це одне із завдань продакшена», – сказав він.

Нагадаємо, що 14 грудня 2016 року Олексій Мустафін став генеральним продюсером новин «Медіа Групи Україна».

З 1 лютого Євген Лященко, який до того поєднував обов'язки директора ТРК «Україна» і директора «Медіа Група Україна», зосередився на стратегічному управлінні медіахолдингом «Медіа Група Україна». Замість нього директором телеканалу стала його колишній операційний директор Вікторія Корогод.

3 квітня 2017 року директором з маркетингу телеканалу «Україна» призначено Тетяну Свєтлову.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY