detector.media
06.04.2017 16:20
На Новому каналі стартує шоу «Ревізор: Магазини»
На Новому каналі стартує шоу «Ревізор: Магазини»
10 квітня Новий канал покаже спін-офф проекту «Ревізор» під назвою «Ревізор: Магазини», ведучою якого стала експерт по супермаркетам Наталя Кудряшова.

Про це повідомила прес-служба Нового каналу.

«Ми завжди розуміли, що супермаркети – дуже вдячна тема і невичерпна. Ми поверталися з якогось міста, і нам писали у соцмережах, чому ми перевірили цей магазин, а той – ні. У великих містах перевірити всі супермаркети вкрай складно, повірте», – розказала директор творчого об'єднання №1 Вікторія Бурдукова.

За її словами, так було прийнято рішення зробити спін-офф проекту «Ревізор».

«Чому б ні? Тим більше, генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов давно говорив мені, що час робити спін-оффи. Загалом, ми вирішили, що від "вилучення" ревізій торгових точок з "Ревізора" він не постраждає. А у нас буде можливість зробити окрему програму, і вже в ній перевірити вчетверо більше супермаркетів, магазинів і навіть ринків», – розказала вона. – Тепер у "Ревізор: Магазини" є три оператора, шеф-редактор, режисер, загалом, ціла команда».

Програма виходитиме на Новому каналі з 10 квітня по понеділках о 19:00.

Нагадаємо, 24 грудня у Хмельницькому керівник супермаркету «Колібріс» завдав тілесних ушкоджень ведучій шоу «Ревізор: Магазини» пані Кудряшовій під час зйомок програми. Слідчі у Харкові відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 ККУ щодо заяви про перешкоджання знімальній групі програми.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY