detector.media
04.04.2017 18:26
В Україні відбудеться перший фестиваль військового патріотичного документального кіно
В Україні відбудеться перший фестиваль військового патріотичного документального кіно
З 6 квітня в Україні стартує фестиваль військового патріотичного документального кіно «"Позивний зеніт" у твоєму місті», який охопить шість міст та Київ.

Про це під час прес-конференції повідомила одна з авторок фестивалю та режисерок документальних стрічок циклу «Позивний зеніт» Анна Мартиненко, передає «Укрінформ».

«Фестиваль військового патріотичного кіно ми започатковуємо з цього року, і він уже з 6 квітня почне стартувати в містах: Хмельницький - у кінотеатрі імені Шевченка та кінотеатрі «Планета», Черкасах - у кінотеатрі «Україна», Житомирі - кінотеатр імені Франка, місті Васильків - у кінотеатрі «Дружба», місті Вінниця - у кінотеатрі «Родина», і з 13 квітня - на узбережжі Чорного моря у місті Южне Одеської області в кінотеатрі «Кіноплаза», - розкала Анна Мартиненко.

Разом зі своєю колегою - авторкою та режисеркою Тетяною Кулаковською вона зняла п’ять документальних фільмів циклу «Позивний зеніт», який у квітні покажуть у кінотеатрах, та «Воїни духу», який уже бачили українські глядачі.

Нагадаємо, в ефірі сербського телеканалу РТВ відбудеться показ документальної стрічки «Воїни духу» про оборону українськими вояками Донецького аеропорту. Показ відбудеться у рамках культурно-просвітницької програми «Місяць українського кіно» в Сербії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY