detector.media
04.04.2017 17:27
Канал «1+1» продовжить серіал за хорватським форматом на другий сезон
Канал «1+1» продовжить серіал за хорватським форматом на другий сезон
Телеканал «1+1» зніматиме другий сезон створеного за хорватським форматом серіалу «Село на мільйон», перший сезон якого вийшов в ефірі минулої осені.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

За словами головної продюсерки серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олени Васильєвої, з проханням продовжити зйомки комедії до каналу звернулися глядачі, які створили в інтернеті петицію під назвою «Зніміть другий сезон серіалу «Село на мільйон».

«Ми планували другий сезон з самого початку, але така прихильність глядачів була надзвичайно приємною та неабияк підтримала команду», - сказала вона.

Виробництвом серіалу займається «1+1 Продакшн». Продюсери серіалу - Олена Васильєва, Вікторія Лезіна. Авторами сценарію виступили Ярослав Стень, Роман Розенгурт і Богдан Гациляк.

Головні у стрічці виконують: Дмитро Сова, Костянтин Войтенко, Анатолій Хостікоєв, Анна Кошмал, Євген Капорін, Наталя Сумська, Юрій Горбунов, Олена Стефанська, Володимир Задніпровський, Марк Дробот та ін.

Нагадаємо,  «Село на мільйон» - адаптація хорватського формату «Куд Puklo Da Puklo».

За сюжетом серіалу троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро, але з однією умовою. Вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва до села на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години. Якщо ніхто із спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана.  

12-серійна комедія вийшла в ефірі «1+1» 28 листопада 2016 року.

На фото – кадр із серіалу

Фото: прес-служба «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY