detector.media
04.04.2017 15:05
На «112 Україна» повернувся ведучий Віктор Коломієць, а Володимир Полуєв перейшов у «Вечірній прайм»
На «112 Україна» повернувся ведучий Віктор Коломієць, а Володимир Полуєв перейшов у «Вечірній прайм»
До команди студії Live після річної перерви повернувся ведучий Віктор Коломієць, а Володимир Полуєв перейшов у проект «Вечірній прайм»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Віктор Коломієць веде студію Live щодня в будні з 8:00 до 11:00. Раніше він працював на каналі «112 Україна» випусковим редактором ранкових новин і спецкореспондентом у Брюсселі. Має досвід роботи на радіо. Його співведучою стала Анастасія Марченко.

«Канал "112 Україна" для мене давно став рідним. Я люблю цей канал за душевну атмосферу, за колектив, за професіоналізм. За природою своєю я жайворонок, тому дуже зрадів, коли мені запропонували "повернутися в сім'ю" і стати ведучим ранкового ефіру Live. Я щасливий знову щоранку бути в рідних стінах і серед добре знайомих облич», – прокоментував пан Коломієць.

О 19:00 у проекті «Вечірній прайм» розпочав роботу ведучий каналу Володимир Полуєв, який працює на каналі з 2013 року та раніше вів денний слот студії Live.

«Робота у "Вечірньому праймі" –  звучить як виклик. Гості ефіру вже переважно не експерти, а політики. Деякі з особливою любов’ю до маніпуляцій, шоу, перекручувань. А наше завдання — не дозволити маніпулювати собою та глядачем. Завдання, погодьтесь, амбіційне. Серйозний і цікавий виклик. Я дуже радий, що мені випав шанс спробувати себе в новій ролі в улюбленій команді й з прекрасними співведучими», сказав пан Полуєв.

Нагадаємо, телеканал «112 Україна» проводить кастинг ведучих прямоефірних студій на політичну тематику.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY