detector.media
04.04.2017 12:25
Pro-TV знімає для «Інтера» мелодраму «Райдуга кохання»
Pro-TV знімає для «Інтера» мелодраму «Райдуга кохання»
Компанія Pro-TV знімає у Києві та області багатосерійну мелодраму «Райдуга кохання». Режисери – Ігор Забара та Сергій Терещук. Прем'єра - на весні 2017 року

Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

«Серіал Райдуга кохання наближений до нашої дійсності: з героями відбувається все те, що відбувається зі звичайними людьми, – розказав режисер Терещук.Просто всі події стиснуті в часі, тому все – на межі, все насичене і наповнене. У нашій картині є і заздрість, і пристрасть, і любов, і кров, і зрада, і ненависть. Є і крайні прояви людських почуттів, коли люди скидають один одного з даху, підлаштовують аварії. І при цьому йде звичайне життя. Як казав Чехов, «люди п'ють чай, а в цей час руйнуються їхні долі». Так відбувається і в нашій картині».

Головні ролі виконують: Іван Колесников, Дар'я Легейда та Ксенія Мішина.

Пан Колесников, який грає роль Євгена, знімався у серіалах: «Зачароване кохання», «Обручка», «Поцілунок», «Руда».

«У серіалі мене, перш за все, зацікавив сценарій, – розказав він. – Мені подобається мій персонаж, він людина, в якому є і погані, і хороші якості. Звичайно, багато рис характеру Жені Ханжонкова мені самому не властиві. Те ж почуття помсти. Але в кіно і театрі я часто грав негативних персонажів, тому можу собі уявити, що це таке. До того ж акторові завжди цікаво грати несхожі характери: чим більше роль на опір, тим краще».

Також в серіалі задіяні: Ольга Сумська, Володимир Виноградов, Валерій Афанасьєв, Євген Воловенко, Олена Турбал, Олексій Нагрудний, Ігор Рубашкін, Тамара Морозова і Міла Сивацька.

Пані Сумська грає роль матері головного героя.

«Коли мені запропонували роль Тетяни Ханжонкової, я прочитала сценарій і подумала: ну ось – знову жінка з суворим характером! – розповіла вона. –  Глядачі побачать мене в іншому іміджі: темноволосу і карооку, запальну і емоційну. У цій історії є що грати! Так, моя героїня одержима помстою за чоловіка, тому що шалено його любила. Це дуже сильна, владна жінка, мати дорослого сина. Втративши чоловіка, вона бореться за майбутнє сина. А програвати вона не звикла».

Прем’єра серіалу відбудеться на каналі «Інтер» цієї весни.

Нагадаємо, у січні 2017 року в ефір телеканалу «Інтер» повернувся документальний проект «Вещдок».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY