detector.media
04.04.2017 11:50
5 квітня на каналі ZIK – прем’єра програми Саакашвілі «Інша Україна»
5 квітня на каналі ZIK – прем’єра програми Саакашвілі «Інша Україна»
5 квітня о 21:30 в ефірі телеканалу ZIK відбудеться прем'єра політичного ток-шоу «Інша Україна» виробництва продакшену «Укрмедіапростір», ведучим якого став екс-президент Грузії та колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«У середу, 5 квітня, на ZIKу вийде моя програма "Інша Україна". Відразу хочу сказати, я не збираюся і не зможу стати журналістом, навіть якщо захочу, і я не буду грати в нейтралітет і неупередженість. У мене є чітка політична позиція, і я збираюся її донести до загальнонаціональної аудиторії. Але головне, що я хочу донести - це проблеми і голоси мільйонів українців, яких не чути на жодному каналі. Я багато їжджу по країні і чітко знаю, що є дві України: одна - самовдоволена компанія прогнилого політичного класу, який зрісся з олігархами і їх медіа, які намагаються зберегти свій статус-кво останніх 25 років і інша Україна, дуже талановита, цікава, але справедливо незадоволена. У другої України немає ані грошей, ані медіа, проте вона - абсолютна більшість і вона обов'язково прорветься. Я з самого початку вирішив переїхати з першої України, відмовившись приймати її правила гри в другу, де я відчуваю себе вдома серед своїх, але тут я, як і всі інші, теж дуже незадоволений і хочу все поміняти, – написав пан Саакашвілі на своїй сторінці у Facebook.  Телебачення, куди мене дотепер майже не пускали – один з інструментів досягнення мети. Тому я буду виходити в ефір на ZIK. Першу програму ми записали, а надалі плануємо виходити в прямий ефір».

Як повідомляє прес-служба, дебют свого проекту в ефірі ZIKу пан Саакашвілі називає свідомим і зваженим вибором. Завданням проекту, за словами політика є «показувати таку Україну, якою її не демонструє більше жоден канал».

«ZIK є суспільним медіа-майданчиком, рівновіддаленим від усіх політичних сил. Надавши ефір для продукту «Укрмедіапростору», ми залишаємося відкритими до будь-яких інших проектів, що покликані наблизити наш канал до людей з різних регіонів країни з різними поглядами на розвиток та майбутнє нашої країни. Опонентам, які хочуть публічної дискусії, ми завжди готові надати такі можливості. Адже відкритість – головне кредо нашого каналу», – розповів генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич.

Нагадаємо, 24 березня у прес-службі Міхеїла Саакашвілі «Детектору медіа» підтвердили інформацію, що політик буде ведучим на телебаченні, але не змогли підтвердити, чи це буде телеканал ZIK. Тоді ж креативна продюсерка телеканалу ZIK Наталія Влащенко в коментарі «Детектору медіа» заявила, що про появу програми Міхеїла Саакашвілі в ефірі ZIK їй нічого не відомо. Раніше генеральний продюсер ZIK Гайгисиз Гелдієв в інтерв’ю «Детектору медіа» заявив, що дуже б прагнув, аби Міхеїл Саакашвілі вів програму на телеканалі.

27 березня Саакашвілі повідомив, що буде вести на каналі ZIK власну програму програму «Інша Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY