detector.media
03.04.2017 19:03
«1+1» запускає проект за німецьким форматом з дівчатами немодельної зовнішності
«1+1» запускає проект за німецьким форматом з дівчатами немодельної зовнішності
Телеканал «1+1» починає роботу над новим реаліті, учасниці якого, попри нестандартну за нормами модельного бізнесу фігуру, намагатимуться стати модельками.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби каналу.

Учасницями проекту стануть 10 дівчат plus-size, які змагатимуться за можливість отримати «квиток» у модельний бізнес. Вони виконуватимуть різноманітні завдання та боротимуться з власними комплексами під наглядом професійного журі.

«Долаючи випробовування на проекті, учасниці навчаться любити власне тіло, ламати стереотипи, боротися з власними упередженнями, а також розширюватимуть сучасні стандарти вроди», - анонсує канал. 

Взяти участь у проекті може будь-яка українка відповідних форм віком від 18 до 32 років. Щоб взяти участь у кастингу та позмагатися за звання найкращої української моделі plus-size, необхідно заповнити анкету на сайті каналу «1+1».

Новий реаліті-компетішн зніматиме «1+1 Продакшн» за німецьким форматом Curvy Supermodel. У Німеччині пройшов перший сезон проекту та готується другий. Також реаліті за форматом Curvy Supermodel виходитиме у Польщі цієї осені. Проект покликаний не тільки зламати застарілі стереотипи краси у світовій моді, але і допомогти боротися з «професійною» хворобою моделей - анорексією.

Нагадаємо, 25 березня на телеканалі «1+1» відбулася прем’єра нового науково-пізнавального проекту «Таємний код віри» із ведучим священиком отцем Георгієм Коваленком.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY