detector.media
03.04.2017 17:00
У травні канал «Україна» покаже «Шоу братів Шумахерів»
У травні канал «Україна» покаже «Шоу братів Шумахерів»
На телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра спільного проекту з кінокомпанією Star Media і Men's Studio – «Шоу братів Шумахерів».

Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

«Шоу братів Шумахерів» – це гумористичний концерт, в якому ведучі будуть жартувати на теми взаємин чоловіків і жінок.

Як зазначено прес-службою, гумористи постараються відповісти на «вічні» питання: про що думають чоловіки і чого хочуть жінки.

Ведучими «Шоу братів Шумахерів» стануть актори і автори проекту Сергій Цвіловський і Юрій Великий.

 «Ми довго шукали й підбирали тематику нашого шоу і вирішили зупинитися на нескінченній, можна навіть сказати, бездонній темі, і розгадати головну загадку людства – чого ж насправді хоче жінка? Гумор буде будуватися на наших особистих спостереженнях і життєвих ситуаціях, в яких, впевнені, телеглядачі будуть впізнавати себе або своїх знайомих», – розказують брати Шумахери.

«Ведучі шоу – освічені, інтелігентні та впевнені в собі чоловіки. Один із них – сім’янин, інший – затятий холостяк. Здавалося б, вони розбираються абсолютно в усьому, але чи допоможе їх досвід стосунків із дівчатами знайти відповідь на головне питання – чого ж насправді хочуть жінки», розповіла директор з маркетингу каналу «Україна» Тетяна Свєтлова.

«Ми пропонуємо глядачеві інтелігентний міський гумор на вічну тему стосунків чоловіків і жінок. Певну частку іронії вносить і те, що обговорюють все це два брати, один з яких – холостий, а інший – щасливо одружений. Проблеми взаєморозуміння між чоловіками й жінками існували завжди, і ми не обіцяємо знайти відповіді найближчим часом, але чому б їх не пошукати?!», – розповіла продюсер компанії Star Media Олександра Касперська.

Прем’єра «Шоу братів Шумахерів» відбудеться на каналі «Україна» в травні 2017 року.

Нагадаємо, нещодавно на каналі стартували перші два епізоди 12-серійної кримінальної мелодрами «Два життя» виробництва кінокомпанії Film.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY