detector.media
03.04.2017 16:13
7-10 червня в Одесі відбудеться міжнародна конференція «Дні електронних комунікацій»
7-10 червня 2017 року в готелі GAGARINN міста Одеса відбудеться міжнародна конференція «Дні електронних комунікацій». Важливими завданнями є обговорення актуальних питань розвитку бізнесу цифрових телекомунікаційних послуг, забезпечення свободи вираження поглядів і протидія цензурі, підвищення рівня обізнаності учасників ринку телекомунікацій України, обмін досвідом, зокрема з європейськими експертами та колегами.

ДЕК – скорочена назва заходу – за задумом організаторів, має стати щорічним консолідуючим вітчизняним майданчиком ефективного спілкування представників держави; провідних експертів у  телеком- і медіа-сфері; крупних та невеликих операторів телекомунікацій, що використовують різні технології; мовників; постачальників контенту; а також для впровадження позитивних рішень, аналізу існуючих та перспективних нормативно-правових актів щодо забезпечення руху нашої країни до «Цифрової Європи». Все це створюється з метою якісного надання послуг українським споживачам.

На порядку денному конференції – перші результати прийняття спеціального законодавства про доступ до інфраструктури, Закону України «Про кінематографію», лібералізація, оптимізація звітності операторів, критерії ЗМІ з використанням мережі Інтернет і їх відмінність від операторів телекомунікацій, проблеми ліцензування ОТТ, питання ліквідації піратства, взаємодії із силовими структурами тощо.

Організатори ДЕК 2017 – провідні незалежні галузеві неприбуткові об’єднання: Інтернет асоціація України, Асоціація правовласників та постачальників контенту і Латвійська асоціація електронних комунікацій.

Проведення конференції відбувається за підтримки Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Спонсор заходу – компанія SES, світовий лідер серед операторів супутникового мовлення.

Подробиці щодо участі, програма заходу, реєстрація, контакти – на сайті http://dek.org.ua

Для членів асоціацій передбачені спеціальні умови.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY