detector.media
03.04.2017 16:06
Тетяна Свєтлова стала директором з маркетингу телеканалу «Україна»
Тетяна Свєтлова стала директором з маркетингу телеканалу «Україна»
З 3 квітня 2017 року директором з маркетингу телеканалу «Україна» призначено Тетяну Свєтлову. Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

Тетяна Свєтлова має за плечима багаторічний та успішний досвід роботи у сфері маркетингу. Вона пройшла шлях від бренд-менеджера до Голови департаменту маркетингових комунікацій. Працювала у великих національних та міжнародних компаніях, таких як Coca-Cola Company і «Київстар». До команди каналу «Україна» приєдналася у листопаді 2015 року в якості директора департаменту просування бренду і продуктів каналу.

Ольга Захарова, яка поєднувала позиції директора дирекції маркетингу каналу «Україна» і директора зі стратегічного маркетингу «Медіа Групи Україна», продовжить розвивати і зміцнювати імідж «Медіа Групи Україна», а також знаходити можливості для ефективної синергії між активами групи.

«Ми раді призначити Тетяну маркетинг-директором каналу «Україна». За час роботи в команді вона продемонструвала себе як блискучий керівник і справжній професіонал у галузі маркетингових комунікацій, - зазначила Вікторія Корогод, керівник каналу «Україна». - Перед Тетяною поставлені чіткі завдання щодо формування образу телеканалу – як в ефірі, так і в позаефірному просуванні. Впевнена, на новій посаді і з найкращою командою у Тетяни все вийде».

Основними завданнями Тетяни буде формування й управління стратегією розвитку бренду телеканалу і його продуктів, а також участь в розробці нових телевізійних проектів.

«Розвивати бренд каналу, який системно утримує лідерські позиції, - велика відповідальність і важка задача. Але світ змінюється, змінюється глядач і перед командою каналу стоять нові цілі. Той факт, що на позицію директора з маркетингу каналу «Україна» приходить наша колега, Тетяна Свєтлова, говорить про внутрішні резерви «Медіа Групи Україна». Тетяна розділяє підхід до медіа як до бізнесу, вона творча людина і сильний лідер, який зможе вивести проекти каналу на новий рівень ефективності», - коментує Ольга Захарова, директор зі стратегічного маркетингу «Медіа Група Україна».

«Я вдячна керівництву телеканалу за надану мені довіру. Нові завдання і виклики дають можливість розвиватися й досягати успіхів. Моя мета – не тільки зберегти, а й посилити лідерські позиції телеканалу на телевізійному ринку країни», - прокоментувала Тетяна Свєтлова.

Нагадаємо, з 1 лютого Євген Лященко, який до того поєднував обов'язки директора ТРК «Україна» і директора «Медіа Група Україна», зосередився на стратегічному управлінні медіахолдингом «Медіа Група Україна». Замість нього директором телеканалу стала його колишній операційний директор Вікторія Корогод.

На фото - Тетяна Свєтлова

Фото: MMR.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY