detector.media
30.03.2017 11:25
Журналісти Миколаєва просять голову облради виділити їм місця у сесійній залі
Журналісти Миколаєва просять голову облради виділити їм місця у сесійній залі
Миколаївські журналісти звернулись до голови Миколаївської обласної ради Вікторії Москаленко з проханням виділити їм спеціальні місця у сесійній залі, оскільки їм не зручно працювати під час засідань облради.

Про це повідомляє кореспондент Інституту масової інформації в Миколаївській області.

Підготувала звернення до голови облради та запропонувала колегам підписатись під ним кореспондентка інтернет-видання «Новости-N» Марія Дорохіна.

«На жаль, на сьогоднішний день під час проведення будь-яких заходів у співробітників ЗМІ відсутні місця для роботи, а в залі не має технічних засобів (доступу до електромережі та Інтернету). Просим Вас, як голову обласної ради, виділити спеціально відведені місця для журналістів, які працюють під час проведення засідань сесії Миколаївської обласної ради та інших заходів, що проходять у сесійній залі», – йдеться у зверненні.

Миколаївські журналісті підтримали ідею подати таке звернення та вже збирають під ним підписи всіх колег.

Нагадаємо, раніше миколаївські журналісти повідомляли, що новий голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко не дає коментарі чи інтерв’ю та ігнорує кореспондентів.

Крім того, нещодавно депутати Миколаївської міської ради, які увійшли до складу робочої групи з питання підняття тарифу на утримання житлових будинків, вирішили провести засідання у закритому для представників ЗМІ режимі.

Фото: go-diya.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY