detector.media
28.03.2017 17:59
21 квітня - міжнародна конференція Format Show Spring Edition 2017
21 квітня в Києві відбудеться міжнародна конференція і скринінг Format Show Spring Edition 2017.

До участі в заході традиційно запрошуються представники медіахолдингів, телеканалів, продакшн-компаній, рекламних і креативних агентств, незалежні продюсери, студенти профільних вузів.

Ключові секції Format Show Spring Edition 2017:

 -Чотири секції скринінгів найсвіжіших і актуальних форматів шоу і серіалів від провідних міжнародних виробників і правовласників.

-Аналіз світового ринку виробництва і дистрибуції форматів.

-Презентація та скринінг новинок форматів жанру factual, представить аналітична компанія K7 Media.

-Case-study: серіал The Mentalist - особливості адаптації світового хіта.

- Фінал конкурсу SMALL WORLD. BIG IDEAS, в ході якого п'ятірка фіналістів буде презентувати експертного журі та аудиторії конференції свої ідеї розважальних форматів.

- Face-to-face meetings - серія особистих зустрічей учасників конкурсу з представниками українських і міжнародних продакшнів і телеканалів.

 Детальніше з програмою Format Show Spring Edition 2017 можна ознайомитися на офіційній сторінці заходу.

 Format Show - одноденна конференція, присвячена міжнародній індустрії форматів. За 8 років свого існування конференція-скринінг  стала місцем зустрічі гравців ТВ і медіа ринків України та інших країн СНД з партнерами з усього світу, а також ефективною платформою для знайомства зі світовими форматними новинками і трендами. C 2015 року Format Show проходить двічі на рік: навесні - Spring Edition і традиційно восени в рамках Kyiv Media Week.

Format Show Spring Edition 2017 відбудеться 21 квітня з 10.00 до 18.00 на кіностудії Film.ua (вул. М. Закревського 22, Київ, Україна).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY