detector.media
28.03.2017 14:40
За чотири тижні українська комедія «Інфоголік» зібрала понад 5 млн грн
За чотири тижні українська комедія «Інфоголік» зібрала понад 5 млн грн
Стрічка «Інфоголік», прем'єра якого в українських кінотеатрах відбулася 2 березня, за чотири тижні зібрав 5 046 498, 70 грн. Фільм подивилося 70 тис глядачів. Готуються міжнародні версії комедії

Про це повідомляє прес-служба телеканалу НЛО TV.

Як зазначено, зі старту фільм став одним з лідерів першого уїк-енду і протримався три тижні в ТОП-10 вітчизняного прокату.

«"Інфоголік" для нас – пробна куля. Ми хотіли пройти і вже майже пройшли весь довгий ланцюжок виробництва прокатного фільму – від ідеї і до, власне, прокату. Попереду ще VOD-реліз фільму, який відбудеться в квітні, а також телепрем'єра – восени цього року (телеправа вже продані нами, нині йде узгодження договору). Ми продовжуємо працювати з матеріалом, робимо міжнародні версії і будемо пробувати опанувати зарубіжні ринки», – сказав продюсер фільму і директор телеканалу НЛО TV Іван Букрєєв і додав, що вже розпочато роботу над наступним кінопроектом.

Нагадаємо, що режисерами фільму стали Валентин Шпаков і Владислав Климчук. Фільм знятий на замовлення телеканалу НЛО TV компанією Idea Production спільно зі студією «Мамахохотала». Бюджет комедії – 100 тисяч доларів, головний герой фільму Євген Янович - резидент «Мамахохотала», він же і сценарист. 2 березня відбувся допрем'єрний показ комедії.

В українському прокаті «Інфоголік» йтиме до 5 квітня. Пізніше фільм можна буде подивитися онлайн на легальних VOD-платформах.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY