detector.media
27.03.2017 14:54
У Херсоні депутат поскаржився меру на місцевих журналістів
У Херсоні депутат поскаржився меру на місцевих журналістів
В ході засідання позачергової сесії міської ради депутат від фракції «Наш край» Ольга Маренчук обурилась змістом другої серії програми «Есть предел», яку транслював обласний телеканал «Скіфія».

Про це йдеться у матеріалі видання «Мост».

«На телебаченні вийшов сюжет, який принижує честь і гідність депутата міскої ради екс-мера нашого міста Сальдо Володимира Васильовича. Фракція «Наш край» у повному складі висловлює обурення такими діями з боку журналістів, звертається до міського голови, просимо вас відреагувати на цю інформацію, дати їй оцінку і сприяти надалі відстоювання прав і честі людей», – зявила пані Маренчук.

Її підтримав колега з «Оппозиційного блоку» Юрій Марієв, який запропонував надати слово ведучому Сергію Нікітенко, який знаходився у залі, але депутати не поставили це питання на голосування.

Як стало відомо, друга серія телепроекту «Есть предел» розповідає про дерибан комунального майна у місті Херсон, до якого були причетні такі відомі в місті персони як Володимир Сальдо, Ігор Пастух та Віталій Богданов.

Нагадаємо, що 2 березня дружина колишнього міського голови Херсона та екс-нардепа Володимира Сальда Любов, подала судовий позов до Херсонського міського суду на журналістів через сюжет про її чоловіка.

Крім того, у грудні 2016 року депутат Берегівської міської ради (Закарпатської області) Віталій Антіпов подав до суду на ТОВ «Голос Карпат» та вимагає компенсацію за моральну шкоду у розмірі 10 тис грн.

Фото: «Херсонські факти»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY