detector.media
27.03.2017 13:45
В Україні відкривається міжнародне агентство перфоманс-маркетингу
В Україні відкривається міжнародне агентство перфоманс-маркетингу
31 березня у рекламно-комунікаційного холдингу Publicis One під керівництвом Алли Малиновської починає свою роботу агентство Performics, що спеціалізується на перформанс-маркетингу

Про це повідомляє прес-служба Publicis One.

Як зазначено в релізі компанії, Performics відкривається на базі Media Hub, структурного підрозділу Publicis One Україна, що виконує ряд централізованих функцій для медіа-агентств холдингу – Starcom, Mediavest та Zenith.

Команда Media Hub в повному складі переходить в Performics. Спеціалісти, зокрема, займатимуться стратегією, плануванням, переговорами, автоматизованим і класичним розміщенням, контролем якості, платним і органічним пошуком, SEO, електронною комерціяєю, нестандартними проектами, аналітикою, веб-розробкою, UX/UI і графічним дизайном. В активі команди – багаторічна робота для провідних рекламодавців ринку: Nestle, L'Oreal, Mondelez, Coca-Cola, Samsung, Sandoz, Sanofi, Procter & Gamble, Київстар та ін.

Посаду директора бізнесу українського офісу Performics очолить Алла Малиновська, яка працює в рекламно-комунікаційній галузі 21 рік, з яких 12 років – у Publicis Groupe.

«Із запуском Performics ми плануємо суттєво розширити перелік пропонованих нашим клієнтам сервісів і експертиз. Уже з квітня ми запускаємо департамент Performance Content; а нині діючий відділ аналітики та досліджень буде трансформований в департамент Planning&Insights. Поява Performics в Україні надасть всім клієнтам Publicis One можливість розвиватися в перформанс-маркетингу відповідно до передових світових можливостей і технологій, враховуючи високі прийняті міжнародні стандарти якості», - сказала пані Малиновська.

У 2014 році RECMA визнала Performics однією з кращих мереж діджитал-агентств. Штаб-квартира мережі знаходиться в Чикаго, США, а сама мережа належить компанії Publicis Media.

Нагадаємо, в кінці березня Publicis One отримала нове глобальне і регіональне керівництво. Зокрема, в регіоні ЕМЕА, який об'єднує 25 країн Європи, Близького Сходу і Африки, регіональним Chief Executive Officer у країнах Бенілюкс був призначений Йохан Пармент’є, Центральну й Східну Європу очолив Міша Лукіч, Кевін Тромп став регіональним Chief Executive Officer у Африці. Підтримку цим керівникам надає регіональний Chief Financial Officer для всього регіону EMEA Девід Кларк.

Влітку 2016 року глобальна рекламно-комунікаційна компанія Publicis One оголосила про нових директорів в країнах Центральної і Східної Європи. Тоді український офіс очолив генеральний директор Олег Попенко (до цього – генеральний директор Publicis Groupe Ukraine)  та фінансовий директор Ігор Крикун (до цього – фінансовий директор PublicisGroupe Ukraine). 

13 березня Publicis One в Україні повідомила про початок роботи креативного агентства Publicis Ukraine, керівником якого призначено Іванну Скульську-Лов. Раніше мережа в Україні була представлена агентством Publicis Visage.

З 20 березня виконавчим директором Mediavest замість Вікторії Чернегової стане Ольга Воронова, яка має 15-річний досвід роботи на рекламному ринку, з яких більшу частину – на керівних посадах в GroupM

Publicis One – це міжнародна група компаній, яка спеціалізується на комунікаціях і об'єднує під одним дахом можливості та досвід агентств Publicis Groupe.  Комунікаційний холдинг Publicis One Україна об’єднує під одним дахом креативні й медіа агентства Leo Burnett, Saatchi & Saatchi, Publicis, Mediavest, Starcom, Zenith.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY