detector.media
26.03.2017 15:58
31 березня – дискусія «Безпека журналістів: базовий стандарт вільних медіа» у Харкові
Національна спілка журналістів України та Бюро Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ запрошують журналістів міста Харкова та області на регіональну дискусію «Безпека журналістів: базовий стандарт вільних медіа».

Ключові теми для обговорення: безпека журналістів, міжнародні зусилля по боротьбі з безкарністю за злочини проти журналістів, свобода слова і плюралізм думок в часи конфліктів, боротьба з пропагандою війни і насильства, саморегулювання ЗМІ, варіанти допомоги українським журналістам (які опинилися в біді) з боку міжнародних журналістських організацій.

У дискусії беруть участь:

- В.о. голови НСЖУ Сергій Томіленко;

- Старший радник, Бюро ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Андрій Ріхтер;

- Віце-президент Європейської федерації журналістів Надія Ажгіхіна.

В рамках заходу відбудеться презентація проектів Бюро Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ (Відень), а також спільних проектів ОБСЄ з Національною спілкою журналістів України.

Організатор регіональної дискусії – Харківська обласна організація НСЖУ.

Захід відбудеться 31 березня у конференц-залі «Київ» готелю «Прем’єр-Палас Харків» (пр.Незалежності 2) початок о 9-30 (реєстрація з 9-00).

З питань попередньої реєстрації треба  звертатися за таким контактом: oblik@nsju.org , довідки за телефоном (044)2358766 (Ярославаname="_GoBack">).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY