detector.media
24.03.2017 17:06
В Україні виходить у прокат фільм про Олега Сенцова
В Україні виходить у прокат фільм про Олега Сенцова
6 квітня в прокат виходить документальний фільм режисера Аскольда Курова «Процес» про суд у Росії над незаконно ув’язненим в Росії українським режисером Олегом Сенцовим.

Про це повідомляє Arthouse Traffic. 

Світова прем'єра стрічки про ув'язнення в Росії українського режисера Олега Сенцова відбулася у лютому в рамках 67-го Берлінського міжнародного кінофестивалю.

Українська прем’єра документального фільму відбудеться 25 березня в рамках фестивалю Docudays UA. Показ пройде о 21.00 у Червоній залі Будинку кіно (Київ, вул. Саксаганського, 6). 

Нагадаємо, російський режисер Аскольд Куров знімав засідання суду в Ростові-на-Дону (Росія), в ході якого український режисер Олег Сенцов був засуджений за сфабрикованим звинуваченням у тероризмі до 20 років позбавлення волі.

11 лютого у спеціальній програмі 67-го Берлінського міжнародного кінофестивалю відбулася офіційна прем’єра документальної стрічки російського режисера Аскольда Курова «Процес» про суд у Росії над Олегом Сенцовим, незаконно ув’язненим в Росії українським режисером. Після показу відбувся флеш-моб #FreeSentsov Європейської кіноакадемії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY