detector.media
22.03.2017 17:25
«Голосом народу» на «112 Україна» стане народний артист України Петро Мага
«Голосом народу» на «112 Україна» стане народний артист України Петро Мага
Щоп’ятниці, починаючи з 24 березня у студії програми «Вечірній прайм» каналу «112 Україна» працюватиме новий ведучий Петро Мага, який стане «голосом народу» на телеканалі. Він відомий як актор, сценарист, телеведучий, автор близько 200 пісень, є народним артистом України.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Петро Мага в ефірі «Вечірнього прайму», з 19.00, буде доносити думки аудиторії каналу. Він відслідковуватиме реакцію глядачів на те, що відбувається в ефірі, оголосить їхні запитання; піддасть сумніву слова експерта, якщо в них засумнівається глядач; згадає про обіцянки політиків, якщо про них нагадають.

Глядачі матимуть змогу висловити свою думку або поставити запитання, надіславши листа на пошту ведучого petromaga@112.ua. Також можна зателефонувати до call-центру телеканалу за номером (044) 498-2-112.

Нагадаємо, 24 лютого під час стриму каналу «112 Україна» з Верховної Ради народний депутат Олег Ляшко розповів глядачам телеканалу в ефірі нецензурний анекдот. Інцидентом були обурені глядачі і соціальні мережі.

У вечірній програмі ведучий каналу «112 Україна» вибачився за те, що нецензурна лайка потрапила в ефір і запропонував Олегу Ляшку, який був присутній у студії, приєднатися до таких вибачень.

Депутат Ляшко, посміхаючись, також попросив вибачення, проте уточнив, що «з пісні слів не викинеш», і фактично спростував заяву ведучого. Він повідомив глядачам, що поки йшов в студію, у нього склалося враження, що співробітникам каналу його анекдот сподобався, а ведучий вибачається від їх імені теж.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY