detector.media
22.03.2017 13:10
«Наше радіо» втретє запускає програму про НАТО
«Наше радіо» втретє запускає програму про НАТО
24 березня в ефірі «Нашого радіо» розпочинається інформаційно-розважальна програма «НАТО радіо марафон». Проект реалізовується треій рік поспіль Фундацією прав людини за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні та Центру інформації та документації НАТО в Україні.

Про це повідомляє прес-служба «Нашого радіо».

Як зазначено, програма виходитиме щоп’ятниці з 15.00 до 16.00. У прямому ефірі дипломати країн-членів Альянсу будуть ставити питання слухачам.

Перша програма «НАТО радіо марафону» буде присвячена Литві. Програму відкриватиме Надзвичайний та Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні пан Марюс Януконіс.

«Під час кожної програми буде поставлено 9 запитань до трьох радіо слухачів, які першими зможуть додзвонитися у програму. Один з них стане претендентом на головний приз – подорож до штаб-квартири НАТО у Брюсселі», – повідомила прес-служба.

Переможця буде обрано 2 червня 2017 року шляхом випадкового вибору директором Центру інформації та документації НАТО в Україні Барбора Маронкова.

Минулого року переможницею «НАТО радіо марафону-2016» стала Олена Вінник з Запоріжжя.

Графік радіопрограм марафону:

24 березня – Литва

31 березня – Естонія

07 квітня – Королівство Норвегії

14 квітня – Сполучені Штати Америки

21 квітня – Латвія

28 квітня – Румунія

05 травня – Данія

12 травня – Польща

19 травня – Словенія

26 травня – Великобританія

Програма стартує в ефірі «Нашого радіо» 24 березня о 15:00. Подзвонити в редакцію можна за телефоном: 044 205 48 70.

Нагадаємо, «Наше радіо» входить до складу радіогрупи УМХ («Українського медіахолдингу»). Власником УМХ з 2013 року був бізнесмен Сергій Курченко з бізнес-оточення Віктора Януковича, який з 2014 року оголошений у розшук за підозрою в організації і керівництві злочинною організацією (ОЗГ), яка завдала державі 2,2 млрд грн збитків через незаконні схеми з перепродажем скрапленого газу. Згідно з оприлюдненою на сайті «Нашого радіо» у 2016 році структурою власності, його кінцевим бенефіціарним власником виступає Олександр Карташов.

В інтерв'ю виданню «Тексти» полтавський бізнесмен пан Карташов стверджував, що купив «Наше радіо» через своїх юристів, а із паном Курченком особисто не контактував.  Попри те, що «Наше радіо» має іншого власника, воно досі входить до Радіогрупи УМХ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY