detector.media
21.03.2017 19:48
«2+2» запускає нову програму розслідувань «Нишпорки» (ДОПОВНЕНО)
«2+2» запускає нову програму розслідувань «Нишпорки» (ДОПОВНЕНО)
У вівторок, 28 березня, на телеканалі «2+2» стартує прем’єра проекту гостросюжетних соціальних розслідувань «Нишпорки».

Про це йдеться в тижневих анонсах каналу.

Проект вийде в ефірі о 18.00. Хронометраж програми – 30 хвилин.

Ведуча програми «Нишпорки» - Кароліна Ашіон.

«Дитяче порно, наркотики, проституція, збочені розваги, доведення до самогубства, Інтернет-залежність, торгівля краденим – ось далеко не повний перелік тем для розслідувань "Нишпорок". Щоб показати, хто і як паразитує на людських гріхах, хто прикриває порочний бізнес, про які масштаби злочинних доходів йдеться, журналісти "2+2" працюватимуть під прикриттям у наркопритонах, вступатимуть у "групи смерті", вербуватимуть агентів серед повій, використовуватимуть приховану зйомку, прослуховування та інші методи таємного стеження. Журналісти-нишпорки будуть там, де чекає небезпека, а ведуча програми Кароліна Ашіон допоможе глядачам побачити проблему під незвичним кутом», - анонсує програму телеканал.

У першому випуску нового проекту глядачі «2+2» дізнаються, як працює механізм доведення до самогубства у групі «Сині кити», і хто заробляє на гроші смерті підлітків.

«Явища, про які говоритимуть "Нишпорки", не нові. Але якщо їх і обговорюють у суспільстві, то, зазвичай, більшість людей вважають, що з ними та їхніми рідними такого ніколи не станеться. Ми ж покажемо, що небезпека значно ближче, ніж здається. Ніхто з наших героїв не думав, що його дитина опиниться в групі смерті. Ніхто не мріяв працювати в борделі чи торгувати наркотиками, щоб самому заробити на дозу. Тож, ми йдемо на всі наші небезпечні експерименти і перевтілення, перш за все для того, щоб показати, як правильно реагувати на різні загрози, на що звертати увагу, щоб убезпечити себе і своїх рідних»,  – розповіла Кароліна Ашіон.

Програма «Нишпорки» виходитиме щовівторка о 18.00.

Нагадаємо,  у лютому стало відомо, що у медіагрупі «1+1 медіа» вирішили скасувати показ 13-ти матчів прем'єр-ліги в цьому сезоні на телеканалі «2+2». Трансляції перенесено на УНІАН і сайт «ТСН.Проспорт».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY