detector.media
20.03.2017 17:43
Продані права на показ українського фільму «Сторожова застава» у Південній Кореї
Продані права на показ українського фільму «Сторожова застава» у Південній Кореї
Всі права на показ повнометражного фільму-фентезі «Сторожова застава», включаючи кінотеатральні, були предпродані кінокомпанією Film.ua Group компанії Bombaram Film для показу на території Південної Кореї. Угода відбулася у рамках щорічного ринку кіно- і телеконтенту Filmart, який пройшов 13-16 березня в Гонконзі (Китай).

Про це повідомляє прес-служба Film.ua Group.

Стенд Film.ua Group №1C-B15 розташовувався в павільйоні американської IFTA. Українська кінокомпанія представляла повнометражні фільми «Сторожова застава» (2017), анімацію «Викрадена принцеса» (2018), «Мавка. Лісова пісня »(2019), анімаційні серіали «Ескімоска» (2013-2016) і «Мама поспішає додому» (2018) та інші проекти власної бібліотеки.

15 березня відбувся перший скринінг сцен повнометражного анімаційного фільму «Викрадена принцеса» на території Азії і поклав початок низці нових переговорів про продаж стрічки.

«Азія - особливий регіон, менталітет тут відрізняється і від європейського, і від американського. Кожного разу, беручи участь в Filmart, ми дізнаємося щось нове - про підхід до вибору контенту і про особливості позиціонування для цього ринку.

Рік тому ми показували одну п'ятихвилинну сцену The Stolen Princess, в цьому році організували цілий півгодинний скринінг і вперше представили в регіоні офіційний тизер проекту. Скринінг пройшов дуже успішно - сюжет і якість анімації закономірно залучили нові азіатські компанії, започаткували низку переговорів, вивели на новий етап первинні домовленості.

Найважливіший фактор у відносинах з цією територією - системний підхід. На Filmart немає "потенційних партнерів" - ми називаємо один одного друзями.

Окремо хотілося б підкреслити зацікавленість в проекті "Мавка. Лісова пісня". Тут ми говоримо не тільки про продажі, але і можливу співпрацю у виробництві проекту з колегами з Китаю», - сказав директор з дистрибуції Film.ua Ігор Сторчак.

Через 2 тижні Film.ua Group візьме участь в Каннському телеринку MIPTV (3-6 квітня, Франція), а в травні представить робочі матеріали повнометражних фільмів на Marche du Film (17-26 травня).

Нагадаємо,  «Сторожову заставу» знято за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського. Виробництво фільму здійснює кіностудія Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Над створенням СGI і VFX ефектів працює українська студія Postmodern, яка входить до складу Film.ua Group. Film.ua Group також займається дистрибуцією стрічки та здійснює піар-супровід.

Співпродюсером першого українського фентезі про супергероїв «Сторожова застава»  став Новий канал. Водночас група StarLightMedia намагатиметься залучити рекламодавців за допомогою продакт-плейсменту.

Раніше Film.ua Group повідомляла про продаж прав на показ «Сторожової застави» до Японії.

У березні представники Film.ua Distribution уклали угоду щодо попереднього продажу всіх прав на повнометражне українське фентезі «Сторожова застава» з дистрибуторською компанією Veera Film&Distribution на територію Індії, а також з дистрибутором  Visicom Surya Gemilang - на території В'єтнаму і Малайзії.

За результатами щорічного American Film Market права на показ фентезі «Сторожова застава» були продані у Китай.

Повнометражний фільм-фентезі Юрія Ковальова «Сторожова застава» вийде в український кінопрокат 12 жовтня 2017 року. Дистриб’ютором фільму стане компанія Ukrainian Film Distribution.

На фото - стенд Film.ua Group на Filmart

Фото: прес-служба Film.ua Group

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY