detector.media
17.03.2017 13:15
Фільм «Гніздо горлиці» покажуть на кінофестивалях у Болгарії та Відні
Фільм «Гніздо горлиці» покажуть на кінофестивалях у Болгарії та Відні
Фільм Тараса Ткаченка «Гніздо горлиці», створений за підтримки Держкіно України, відібрано для участі в конкурсній програмі Burgas International Film Festival (Болгарія) та Let’s Cee Film Festival у Відні.

Про це повідомляє Держкіно.

Фестиваль Burgas International Film Festival проходитиме з 22 по 29 липня на сцені під відкритим небом «The Snail» та в Культурному центрі «Sea Casino» у м. Бургас (Болгарія)

Як зазначено, Burgas International Film Festival «спрямований на розвиток стійкої платформи для презентації художніх і документальних фільмів, знайомлячи глядача з сучасним кіно країн Чорноморського басейну (Болгарія, Румунія, Молдова, Україна, Росія, Грузія, Вірменія, Туреччина і Греція)».

25 і 26 березня режисер Тарас Ткаченко представить свій фільм на Let’s Cee Film Festival у Відні.

Нагадаємо, 24-27 листопада в Швеції на фестивалі українського кіно показали «Гніздо горлиці», «Пісню пісней», «Трубача» та «Незламну».

Нагадаємо, фільм «Гніздо горлиці» отримав дві нагороди 65-го міжнародного кінофестивалю у Мангеймі-Хайдельберзі (Німеччина). 

Стрічка також є переможцем Четвертого конкурсного відбору Держкіно. Виробництво фільму здійснили Продюсерський центр «Інсайт Медіа» (Україна) та «4 Rooms» (Італія). Драма, заснована на реальних подіях, оповідає про життя українських жінок в Італії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY