detector.media
Лілія Молодецька
«Детектор медіа»
16.03.2017 17:31
Парасюк заявляє, що ЗМІ не взяли у нього коментар щодо інциденту з поліцією
Парасюк заявляє, що ЗМІ не взяли у нього коментар щодо інциденту з поліцією
Народной депутат Володимир Парасюк заявив, що українські ЗМІ не зателефонували йому, аби поцікавитися його версією інциденту 14 березня біля Слов'янська (Донецька область), коли правоохоронці зупинили громадян, які планували приєднатися до блокади з ОРДЛО на Донбасі. Поліція заявила про напад нардепа на поліцейських, а Президент України Петро Порошенко сказав згодом, що вважає поведінку Парасюка «ганебною».

Про свої претензії до ЗМІ Володимир Парасюк написав у своєму Facebook.

«По всіх ЗМІ обговорюють те, що я "побив" 7 поліцейських і що будуть знімати з мене недоторканість! Ну, по-перше: знімайте на здоров'я! По-друге: цікаво як би ви поводились, коли здоровий бугай піднімає на твою сестру руку або наводить на твого 53-річного батька автомат. І якщо розглядати в загальному цю тему, то правоохоронці перші спровокували конфлікт», - написав народний депутат про свої дії під час інциденту з поліцейськими.

Раніше його помічниця заявила у коментарі «Українській правді», що поліція застосувала до нардепа сльозогінний газ і пошкодила руку.

Водночас у прес-службі Донецької обласної поліції заявили, що Володимир Парасюк бив правоохоронців і намагався вирвати у них з рук зброю. Заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що внаслідок конфлікту 7 співробітників поліції Донеччини отримали травми різного ступеню важкості та потрапили у лікарню.

Володимир Парасюк стверджує, що ЗМІ не зверталися до нього по коментар, публікуючи тільки офіційні заяви поліції про його дії.

«Але що найбільше дивує. Таке відчуття, що я вмер, але сам про це ще не знаю. Якщо вже обговорюються мої вчинки, то можна до мене позвонити за коментарем! Бо виходить якось дивно. Парасюк то зробив, Парасюк сьо зробив, а запитати Парасюка як було насправді, бо він там був, то ніхто не має бажання», - написав народний депутат.

Окремо він згадав канал «112 Україна»: «Знаєте, мені колись 112 дзвонив по 20 раз на день за коментарем і мінімум раз в тиждень запрошував на ефір. Тепер тиша. Все, об'єктивність закінчилась? Дуже шкода, що ви не зробили висновків після Майдану».

Варто зазначити, що інформагентство 112.ua опублікувало на своєму сайті сьогодні, 16 березня, о 15.17 новину «Парасюк ответил Порошенко на высказывание о депутате среднего рода», але згодом зняло це повідомлення із сайту. Але новина зберіглася в кеші.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до головного редактора інформагентства 112.ua Віталія Рабіновича, але він заявив, що коментарів телефоном не дає. За будь-якою, інформацією до редакції можна, за його словами, звертатись виключно у письмовому вигляді.

«Детектор медіа» опублікує коментар 112.ua, якщо він надійде.

Нагадаємо, у вересні 2016 року на каналі «112 Україна» о 22.15 відбулася сутичка між народними депутатами Володимиром Парасюком та Олександром Вілкулом, яку транслювали у прямому ефірі телеканалу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY