detector.media
16.03.2017 11:00
У зоні АТО журналісти військових ЗМІ РФ знову виготовляли провокаційні матеріали – ГУР Міноборони
У зоні АТО журналісти військових ЗМІ РФ знову виготовляли провокаційні матеріали – ГУР Міноборони
Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про дискредитацію сил АТО в матеріалах російських військових ЗМІ, які працюють під керівництвом спеціалістів центру інформаційного протиборства ЦТВ Південного ВО ЗС РФ

Про це йдеться у повідомленні відомства у Facebook.

«Противник продовжує заходи з дискредитації сил АТО. 15 березня ц.р. для фіксації обстрілів з боку сил АТО на передових позиціях підрозділів 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК під керівництвом спеціалістів центру інформаційного протиборства ЦТВ Південного ВО ЗС РФ працювали журналісти військових ЗМІ з метою виготовлення провокаційних матеріалів», – йдеться у повідомленні ГУР Міноборони.

Нагадаємо, у лютому Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України повідомляло, що ФСБ Російської Федерації використовує діяльність місцевих ЗМІ на тимчасово окупованій території Донецької області як прикриття в своїх політичних цілях.

Раніше ГУР повідомляло, що російське командування активізувало заходи щодо створення провокаційних матеріалів, спрямованих на дискредитацію сил АТО та звинувачення у порушенні Мінських домовленостей. «Залучаються знімальні групи провідних російських телеканалів “Россия 1”, “НТВ”, РЕН ТВ на Донецькому та Маріупольському напрямках, які для створення резонансних матеріалів використовують спеціально підготовлених провокаторів з числа місцевих мешканців», – йдеться в повідомленні оборонного відомства.

11 березня поблизу окупованого сепаратистами Донецька «кореспонденти російських засобів масової інформації» проводили відеозйомку для підготовки пропагандистських сюжетів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY