detector.media
15.03.2017 16:10
В Україні з'явилося нове ЗМІ про менеджмент K.Fund Media
В Україні з'явилося нове ЗМІ про менеджмент K.Fund Media
Фонд мільярдера Василя Хмельницького запускає ресурс K.Fund Media про світовий менеджмент і освіту. Редакцію очолила Дарина Кутецька, яка раніше керувала спеціалізованим виданням ABCnews.

Про це йдеться на сайті MMR.

Як повідомляється, нове ЗМІ буде знайомити читачів з урахуванням світового досвіду в області менеджменту і освіти, актуальними дослідженнями і відкриттями, історіями успіху компаній і їх лідерів. А також надаватиме матеріали для самоосвіти, кейс-стаді та огляди книг.

За інформацією MMR, директором K.Fund Media став ініціатор проекту Дмитро Звєрєв, віце-президент K.Fund. Дарина Кутецька, яка раніше керувала спеціалізованим виданням ABCnews, стала головним редактором.

«Завдання K.Fund Media – дати їжу для розуму, показати різні варіанти вирішення життєвих і робочих проблем. Ми писатимемо про тенденції, ідеї, відкриття і людей, у яких є чому навчитися», – сказала  Кутецька.

З сьогоднішнього дня K.Fund Media можна читати українською і російською мовами за адресою kfund-media.com.

Нагадаємо, у грудні 2016 року зареєстровано аналітично-інформаційний інтернет-ресурс Short.media, головним редактором якого стала журналістка Євгенія Мотрич.

14 березня у тестовому режимі запрацювало нове ділове онлайн-ЗМІ Mind, яке очолив колишній головред українського Forbes Євген Шпитко.

15 березня фестиваль, присвячений вуличній культурі і активному образу життя don't Take Fake, запустив новий проект – DTF Magazine.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY