detector.media
15.03.2017 11:28
Телегрупа «1+1 медіа» продала закордон формат другого сезону «Панянки-селянки» і опціон на формат «Сім'я»
Телегрупа «1+1 медіа» продала закордон формат другого сезону «Панянки-селянки» і опціон на формат «Сім'я»
Польський канал TTV придбав права на другий сезон формату телеканалу ТЕТ «Панянка-селянка». Телеканал Nova TV (Хорватія) придбав права на опціон на формат «Сім'я» (проект «Одруження наосліп») каналу «1+1».

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «1+1».

Раніше польський телеканал TTV транслював чотири сезони готового проекту «Панянка-селянка»,  виробленого в Україні, після чого придбав права на перший сезон формату і зняв свою версію шоу. Реаліті вже транслюється в семи країнах світу.

В Україні проект «Панянка-селянка» виходить на каналі ТЕТ в прайм-таймі. У квітні на глядачів чекає сьомий сезон реаліті-шоу.

Телеканал Nova TV (Хорватія) придбав права на опціон на формат «Сім'я» (проект «Одруження наосліп»). Готову програму вже транслюють в трьох країнах - Білорусі, Польщі, Казахстані.

Нагадаємо, у листопаді минулого року стало відомо, що телегрупа «1+1 медіа» продала в Польщу формат реаліті-шоу «Панянка-селянка» виробництва компанії Friends Production для телеканалу ТЕТ і низку готових розважальних і документальних проектів.

У Польщі формат «Панянка-селянка» реалізував телеканал TTV, запустивши у 2016 році реаліті під назвою Damy i Wieśniaczki PL. До цього TTV показував кілька сезонів придбаного в «1+1 медіа» оригінального українського проекту «Панянка-селянка».

«1+1 медіа» продає в Польщу переважно готовий продукт – розважальні проекти «Панянка-селянка», «Сім’я», «На ножах», «Багаті теж плачуть», документальні проекти «Операція Крим», «Жінка-банкомат», «Жіночі обличчя революції», «Чорнобиль. Загублений світ», «Рівень секретності 18», «Зима, що нас змінила».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY