detector.media
14.03.2017 18:08
На ICTV стартує серіал «Майор і магія», який у Росії показували як детектив про російських поліцейських
На ICTV стартує серіал «Майор і магія», який у Росії показували як детектив про російських поліцейських
13 березня канал ICTV починає показ українського детективного серіалу «Майор і магія» виробництва кінокомпанії Film.ua. Прем’єра серіалу відбулася у Росії у січні 2017 року на «Пятом канале». Російський телеканал анонсував сюжет стрічки як пригоди російського офіцера Федеральної служби охорони Російської Федерації (ФСО).

Серіал «Майор і магія» стартує в ефірі ICTV  о 21.30, повідомляє прес-служба телеканалу.

«Головний герой серіалу - майор Амосов, який переживає складний період у своєму житті. Він змушений переїхати на роботу в маленьке провінційне містечко. Там йому підкидають то дрібні і незначні справи, то навпаки - заплутані і досі не розкриті "висяки". В цьому ж містечку живе молода красива Олена Вороб’яшкіна, відома в народі як "провидиця Олена". Одного разу їх шляхи перетинаються, і незабаром Вороб’яшкіна починає допомагати Амосову розкривати найбезнадійніші справи. Цей дивний дует чекають незвичайні розслідування і, звичайно, не менше заплутана особиста історія», - анонсує ICTV нову стрічку.

За твердженням каналу  «Майор і магія» - легкий детектив з елементами комедії і містики.

Режисерами картини стали Володимир Мельниченко і Марія Ткачова. Продюсери - Олексій Бродський, Михайло Баркан, Віктор Мирський, Володимир Іссат. Головні ролі в серіалі виконали Костянтин Самоуков і Марія Берсенєва, також в ролях - Вікторія Білан, Костянтин Войтенко, Олег Примогенов, Євген Плиско-Купрін, Віктор Сарайкін та інші.

Водночас російський  «Пятый канал» анонсував серіал української кінокомпанії Film.u як стрічку виробництва компанії «Интра» на замовлення «Пятого канала».

Крім того, в анонсі каналу йдеться, що головним героєм серіалу є російський правоохоронець, офіцер ФСО Антон Амосов: «"Пятый канал" представляет народный детектив "Майор и магия". Впервые на российском телевидении сотрудница полиции – настоящая ясновидящая. Из Москвы в родной Рязанск во временную ссылку отправляется майор ФСО Антон Амосов. Ему придется работать обычным опером в местном РОВД вместе с непутевым напарником лейтенантом Бычковым».

На фото - кадр із серіалу

Фото: прес-служба каналу ICTV 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY