detector.media
13.03.2017 14:45
Стець попросив Гройсмана, щоб міністри проводили прес-конференції в «Укрінформі», а не в комерційних інформагенціях
Стець попросив Гройсмана, щоб міністри проводили прес-конференції в «Укрінформі», а не в комерційних інформагенціях
Міністр інформополітики Юрій Стець звернувся до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням сприяти максимально ефективному використанню потужностей інформаційної агенції «Укрінформ» для інформування українського суспільства та іноземців про діяльність уряду, а саме доручити центральним органам виконавчої влади при організації періодичних звітів, прес-конференцій та інших публічних заходів керівництва цих органів використовувати інформаційні платформи Кабінету Міністрів та «Укрінфор

Про це йдеться листі, копія якого є у розпорядженні редакції «Детектор медіа».

За словами Стеця, у Міністерства інформполітики є надефективний інструмент поширення інформації в Україні і закордоном, і за наявності такого ресурсу, необхідно забезпечити його максимально ефективне використання для досягнення цілей уряду.

«Проведений Міністерством моніторинг ЗМІ виявив численні випадки використання керівництвом центральних органів виконавчої влади для своїх звітів, прес-конференцій та інших публічних заходів інформаційних платформ, що знаходяться у приватній формі власності. Жодним чином не піддаючи сумніву необхідність комунікації органів виконавчої влади із ЗМІ усіх форм власності, маємо зауважити на досі не використаному потенціалі УНІА «Укрінформ» саме в частині інформування зарубіжної аудиторії про діяльність уряду. Це, у свою чергу, може позначитися на реалізації єдиної комунікаційної стратегії органів  виконавчої влади. При цьому, маємо зауважити, що в «Укрінформ» наявні усі необхідні для цього виробничі ресурси, майданчики для проведення персональних виступів, круглих столів, прес-конференцій та інших заходів», – зазначив міністр інформполітики.

Крім того, Юрій Стець попросив надати пропозиції до плану-графіку проведення у 2017 році публічних заходів в УНІА «Укрінформ».

Нагадаємо, генеральний директор «Укрінформу» Олександр Харченко зазначав, що наразі агентство стало оперативним, цитованим та конкурентним медіа.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY