detector.media
13.03.2017 12:10
Формат «Містичних історій» Film.ua продано в Америку
Формат «Містичних історій» Film.ua продано в Америку
Film.ua Group уклала угоду з продажу формату документальної драми «Містичні історії» на територію США. Адаптацією займеться телевізійна мережа Azteca America і покаже програму іспаномовному населенню АмерикиВиробництво заплановано на весну-літо цього року.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua Group.

Як зазначено, в основу локальної версії увійдуть епізоди 6 і 7 сезонів українських програм, а на ролі ведучого та експертів програми Azteca запросить місцевих фахівців в області психології і екстрасенсорики.

«Ми намагалися не вносити в історії свої правки (оскільки навмисно таких речей не придумаєш), намагаючись переказати їх так, як почули від реальних учасників описуваних подій або від екстрасенсів, які працювали з учасниками. Ми хотіли показати ці події саме так, як їх побачили і пережили конкретні люди. Можливо, тому глядачеві наші історії можуть здатися місцями надто страшними, іноді дивними або смішними. Однак саме таким і є наше життя», – повідомляється в релізі.

Формат «Містичні історії» розроблений Film.ua Group у 2010 році і вже 6 років транслюється на території України телеканалом СТБ. В ефір вийшло 7 сезонів проекту.

Як зазначається прес-службою Film.ua Group, в проекті задіяні психологи, екстрасенси, біоенергетики, лікарі, відьми.

Формат «Містичні історії» розроблений Film.ua Group у 2010 році і 6 років транслюється на території України телеканалом СТБ. В ефір вийшло 7 сезонів проекту.

Це п'ята адаптація формату за кордоном. Раніше «Містичні історії» показали в Угорщині, Болгарії, Казахстані та Росії.

Нагадаємо, Польща придбала українське реаліті-шоу «Навчи дружину рулити», створене за розробленим Film.ua форматом

телеканал СТБ знімає нове соціально-розважального шоу «Сюрприз», що втілюватиме в реальність мрії глядачів. Проект є адаптацією британського формату Surprise Surprise.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY