detector.media
12.03.2017 12:03
Закінчились повноваження Дуні Міятович як Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ
Закінчились повноваження Дуні Міятович як Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ
9 березня Представник Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) з питань свободи ЗМІ Дуня Міятович виступила із останнім звітом, згадуючи свої сім років роботи в представництві.

Про це йдеться у повідомленні на сайті ОБСЄ.

Як відомо, повноваження Дуні Міятович закінчились в п'ятницю, 10 березня.

«Найбільший здобуток представництва - це надійність і довіра, які були здобуті за останні 29 років близької співпраці з журналістами і громадянським суспільством в регіоні ОБСЄ», - сказала Дуня Міятович.

Вона вказала також на декілька престижних міжнародних нагород, якими була відзначена її робота, включно з Medaille Charlemagne в 2015 році за внесок в прогрес європейського об’єднання в сфері медіа.

Дуня Міятович наглосила на необхідності зростаючої політичної підтримки представництва. «Це ваша робота захищати мандат і переконатися в тому, що Представник, хто б він не був, може працювати з повною впевненістю, що він чи вона буде мати підтримку і допомогу всіх держав-учасників», - сказала вона.

Вона так само висловила надію, що її наступник буде продовжувати справу попередніх Представників.

«Маю надію, що мій наступник буде сильним, незалежним і ясним голосом для вільних медіа і вільного висловлення думки в усьому регіоні ОБСЄ», - сказала Дуня Міятович.

Вона закінчила промову з покликом до журналістів і медіа в усьому світі: «Ніколи не піддавайся, ніколи не здавайся. Вічне пильнування - це ціна за вільну пресу».

Звіт Дуні Міятович знаходиться за посиланням.

Нагадаємо, у лютому Представник Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) з питань свободи ЗМІ Дуня Міятович засудила недавні факти нападів на журналістів в Україні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY