detector.media
11.03.2017 15:52
В Сербії покажуть документальний фільм про українських захисників Донецького аеропорту
В Сербії покажуть документальний фільм про українських захисників Донецького аеропорту
В ефірі сербського телеканалу РТВ відбудеться показ документальної стрічки «Воїни духу» про оборону українськими вояками Донецького аеропорту. Показ відбудеться у рамках культурно-просвітницької програми «Місяць українського кіно» в Сербії.

Про це йдеться на сайті каналу.

Фільм вийде в ефірі 13 березня о 23.20.

Авторки стрічки «Воїни духу» та інших українських військових патріотичних фільмів Тетяна Кулаковська та Анна Мартиненко зазначають, що унікальна телетрансляція в Сербії, де вплив Росії доволі сильний, відбувається завдяки Посольству України в Сербській Республіці і зокрема першому секретарю посольства Наталі Маркевич.

У рамках «Місяця українського кіно» в Сербії телеканал РТВ також покаже фільми: «Земля» Олександра Довженка, «Іван Сила» Віктора Андрієнка, «Російський дятел» Чеда Грасія та ніші.

Нагадаємо,  19 січня в кінотеатрах України стартував показ документального фільму «Воїни духу» про останні п'ять днів героїчної оборони Донецького аеропорту. Авторами фільму «Воїни духу» стали Анна Мартиненко та Тетяна Кулаковська, які на власні кошти відзняли стрічку. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY