detector.media
10.03.2017 11:15
На Чернігівщині СБУ затримала розповсюджувача антиукраїнських матеріалів у соцмережі
На Чернігівщині СБУ затримала розповсюджувача антиукраїнських матеріалів у соцмережі
Співробітники Служби безпеки України затримали у Прилуках на Чернігівщині місцевого мешканця, який через російські соцмережі розповсюджував антиукраїнські матеріали. Інформацію чоловік отримував від куратора з тимчасово окупованих бойовиками територій

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

Правоохоронці зафіксували, що чоловік регулярно розміщував на персональних сторінках пропагандистські матеріали, які закликали до зміни державного кордону України та популяризували терористичні організації «ДНР/ЛНР».

«Під час обшуку за місцем проживання зловмисника співробітники спецслужби вилучили комп’ютерну техніку з доказами протиправної діяльності», – повідомляє СБУ.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу України, чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину. Триває досудове слідство.

Нагадаємо, на початку лютого співробітники Служби безпеки України викрили в Ужгороді громадянина, який підозрюється у тому, що працював адміністратором проросійських груп у соцмережах.

Також СБУ затримала мешканця Дніпра, який підозрюється у веденні активної антиукраїнської пропаганди в соціальних мережах

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY