detector.media
07.03.2017 16:35
Насіров не хоче спілкуватися з журналістами – Мін’юст
Насіров не хоче спілкуватися з журналістами – Мін’юст
Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, який перебуває у Лук'янівському слідчому ізоляторі, не бажає спілкуватися з журналістами

Про це заявив заступник міністра юстиції Денис Чернишов сьогодні, 7 березня, на брифінгу, повідомляє «Укрінформ».

«У нас є тільки заява Романа Михайловича (Насірова – ред.) з приводу того, що він на цей час не хоче спілкуватися з засобами масової інформації», - заявив Чернишов.

Він також зауважив, що від Насірова «ніяких заяв стосовно поліпшення його утримання не надходило». Також невідомо, чи відвідувала затриманого у СІЗО дружина.

Як повідомляє інформагентство, Солом'янський райсуд міста Києва 7 березня частково задовольнив клопотання прокурорів САП щодо обрання запобіжного заходу голові ДФС, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Суд вирішив обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб з можливістю внесення застави 100 млн грн, хоча САП просила встановити грошову заставу у розмірі 2 млрд грн.

Як писав «Детектор медіа», суд над Насіровим послужив приводом для жартів і роздумів в мережі. Тема арешту чиновника наразі є найбільш обговорюваною в мережі протягом декількох днів.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY