detector.media
07.03.2017 09:20
У Запоріжжі власник закритої газети «Суббота плюс» заявив про плагіат свого видання
У Запоріжжі власник закритої газети «Суббота плюс» заявив про плагіат свого видання
У Запоріжжі у продажу з’явилася газета «Суббота. Запорожье». Видання зовнішнім видом та дизайном нагадує газету «Субота плюс», що перестала видаватися у грудні 2016 року

Про це повідомив екс-головний редактор та власник газети «Субботи плюс» Богдан Василенко у власній колонці на сайті Z-city.

Він пише, що нова газета не має жодного відношення до його компанії і належить видавцю ПП «ІН-ПРО» Валерію Фоменку, який був власником та керівником місцевої газети «Мечта». Це ж підприємство видає зараз газету «Запорожский пенсионер».

«Псевдо -”Субота” намагається використати напрацьований справжньою “Суботою” авторитет і популярність», - написав в колонці Василенко.

Як писав «Детектор медіа», газета «Субота плюс» припинила існування в грудні 2016 року. Серед причин закриття називались, зокрема, фінансові проблеми видання, проте Василенко так і не прокоментував закриття газети. 

Нагадаємо, публікації газети «Суббота плюс» неодноразово викликали невдоволення чиновників. У липні 2014 року стало відомо, що генеральний директор КП «Водоканал» Запоріжжя Ігор Очеретько подав судовий позов проти головного редактора місцевої газети «Суббота плюс» Богдана Василенка з вимогою стягнути з нього 100 тис. грн. 

У 2015 році депутат Запорізької міськради, екс-кандидат в народні депутати Наталя Завгородня програла судову справу за позовною заявою проти місцевої газети «Суббота плюс».

Фото: Z-city

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY