detector.media
06.03.2017 17:14
Комедія «Інфоголік» увійшла до лідерів українського прокату
Комедія «Інфоголік» увійшла до лідерів українського прокату
Директор телеканалу НЛО TV Іван Букреєв повідомив про успішний старт у вітчизняному прокаті повнометражного фільму «Інфоголік», який зняли Idea Production, «Кінокомпанія ММД» і студія «Мамахохотала» на замовлення каналу.

Про це він написав у своєму Facebook.

«За перший вікенд наше кіно зібрало 1,83 млн. грн. і 23,8 тис. глядачів - увійшли до трійки лідерів з "Логаном" і "Собачим життям". Ще раз спасибі командам НЛО TV, Idea, Мамахохотала, MMD Роман Мартиненко, Олена Ницько за виробництво, маркетинг, прокат і допрем'єрний (показ.- Ред.)», -  написав Іван Букреєв.

Нагадаємо,  «Інфоголік» - 90-хвилинний комедійний фільм, знятий на замовлення каналу «НЛО TV» студією «Мамахохотала», «Кінокомпанія ММД» і Idea Production. Бюджет комедії - 100 тисяч доларів. Головну роль у стрічці виконує Євген Янович - резидент «Мамахохотала», він же і виступив сценаристом фільму.

Раніше директор телеканалу НЛО TV Іван Букреєв повідомив, що після завершення виробництва повнометражного фільму «Інфоголік» НЛО TV буде і надалі працювати у ніші повнометражного прокатного кіно.

На фото - Іван Букреєв

Фото: «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY