detector.media
03.03.2017 16:54
Film.ua покаже екстрім-проект Insiders у кінотеатрах Одеси та Харкова
Film.ua покаже екстрім-проект Insiders у кінотеатрах Одеси та Харкова
Перший сезон екстремального проекту «Вторгнення», створеного командою Insiders у співробітництві з компанією Film.ua Group, буде показано на великих екранах у Харкові та Одесі з 11 березня.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Film.ua Group.

Цикл документальних екстремальних міських досліджень Insider включає десять документальних 30-хвилинних фільмів, знятих в незвичайних місцях, на закритих секретних об'єктах, в покинутих будівлях і на небезпечних територіях.

Як зазначають творці, місія проекту - не тільки показати екстремальні пригоди команди, а й розповісти про історичну цінність того чи іншого об'єкта. 

Раніше команда проекту проводила поодинокі покази серій першого сезону Insiders в Києві. З 11 березня їх буде продемонстровано в кінотеатрах «Парк» (Харків) і «Родина» (Одеса).

«Для нас прем'єра Insiders на великих екранах - це як народження первістка. Ми довго до цього йшли, але важка праця виправдовується і приносить результати. Ми зробили тільки перший крок, і ми йдемо далі», - зазначив автор і ведучий проекту Дмитро Громов.

«Ми давно знали, що те, що знімають хлопці з Insiders project – альтернативний кінотеатральний контент високого рівня. Спасибі провідному прокатнику України UFD за те, що теж повірили в потенціал проекту. Так що ось уже зовсім скоро, з 11 березня, глядачі спочатку Одеси і Харкова, а потім і інших міст України, зможуть випробувати шокуючі пригоди в легендарних і важкодоступних місцях України, сидячи в комфортних кріслах кінотеатрів. Більш того, не тільки цей проект вперше виходить в традиційний прокат і вперше ж буде показаний за межами Києва в принципі, але ми ще даємо глядачам можливість зустрітися і поспілкуватися з командою Insiders project до початку показу. Просто купуйте квитки заздалегідь, тому що, як показує практика, всі івенти хлопців закінчуються повним аншлагом», - прокоментувала Катерина Вишневська, продюсер проекту, Film.ua Group.

Нагадаємо, у листопаді 2016 року  в рамках ринку MIPCOM права на трансляцію цього продукту були продані британської дистриб'юторської компанії Factory Media.

Про подробиці створення першого сезону Insiders читайте в матеріалі «Детектора медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY