detector.media
01.03.2017 16:40
Онлайн-видання «НашКиев.UA» очолила Катерина Дубовська
Онлайн-видання «НашКиев.UA» очолила Катерина Дубовська
На посаду головного редактора столичного онлайн-видання «НашКиев.UA» призначена Катерина Дубовська, яка раніше була головним редактором проекту Styler інформаційного агентства «РБК-Україна»

Про це повідомляє прес-служба «НашКиев.UA».

 «До приходу Катерини у видання у мене було багато експериментів з керівництвом проектом. Але в результаті я вирішив зупинитися на людині, яка має великий досвід у журналістиці і управлінні редакційними процесами, який отримував досвід з першоджерел в редакціях відомих ЗМІ та вже продемонстрував його раніше в цифровій журналістиці», – сказав СЕО «Наш Киев» і Studio7 Дмитро Федоренко.

Пані Дубовська має 15-річний стаж у журналістиці. Вона працювала раніше головним редактором проекту Styler інформаційного агентства «РБК-Україна», а також співпрацювала з Delo.UA, «Коммерсант-Украина» та УНІАН.

«З радістю прийняла пропозицію очолити один з найстаріших і найвідоміших ресурсів для жителів столиці. Сподіваюся, що мій досвід, накладений на 10-річну історію і популярність видання, дасть хороший результат і виведе "Наш Кіев.UA" на якісно інший рівень. Своїм головним завданням вважаю перетворення ресурсу в сучасне ЗМІ і успішний бізнес», - сказала Катерина Дубовська.

Проект «Наш Киев» було запущено в 2007 році в форматі блогу на платформі LiveJournal. Незабаром з’явився веб-сайт «Наш.Киев.UA».

Нещодавно ресурс змінив дизайн та інформаційну політику.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY