detector.media
01.03.2017 14:20
Тетяна Пушнова стала генпродюсером «Громадського»
Тетяна Пушнова стала генпродюсером «Громадського»
Колишня генеральна продюсерка Ukraine Today Тетяна Пушнова стала генпродюсером «Громадського». З 1 березня вона відповідає за якість програм, телевізійної картинки та розповсюдження телеканалу.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Зазначено також, що це нова посада для «Громадського».

«З одного боку для мене це великий порятунок – працювати на інформаційному телеканалі, який не залежить від власника і його політичних коливань чи економічного стану його бізнесу. З іншого – це великий виклик: в найкоротші терміни зробити з набору різноманітного контенту зрозумілий для глядача концепт. А також це виклик і для усього колективу громадського – команді треба навчитись працювати у чітких рамках концепції, стилю, з розумінням для чого і для кого вони роблять свою роботу», – прокоментувала своє призначення Тетяна Пушнова.

«Я знала, що Таня  хоче застосувати свій досвід у суспільно корисному проекті, тоді як для Громадського важливо, щоб люди в команді поділяли наші цінності – довіри, відповідальності, професійності та служіння аудиторії. Взагалі я дивуюся, як всі ці роки ми обходилися без продюсера-телевізійника.

На цьому етапі кількість проектів збільшилася, ми починаємо робимо програми про стартапи, подорожі, економіку.

Наші тематичні програми про Схід, Крим, Світ суттєво посилилися редакційно, час поліпшувати форму подачі. Громадське працює з дуже складними темами. Певна, що Таня буде тим, хто разом з нами працюватиме з головним викликом – як зробити важливе привабливим, не йдучи на поступки редакційним принципам», – зазначила голова ГО «Громадське телебачення» Наталя Гуменюк.

Тетяна Пушнова – українська журналістка, редакторка та продюсерка. Починала свою журналістську діяльність 2004 року на 5-му каналі. Брала участь у створенні новинної служби на телеканалі ТВі. З 2010 року працювала в ТСН на телеканалі «1+1». Влітку 2014 року Тетяна Пушнова запустила та очолила перший український англомовний інформаційний телеканал Ukraine Today. Наприкінці 2016 року залишила групу «1+1 медіа» у зв'язку із рішенням закрити Ukraine Today.

Нагадаємо, в кінці листопада журналістка Наталя Гуменюк вдруге стала головою ГО «Громадське телебачення». Її на рік обрав оновлений склад Програмної ради ГО 28 листопада 2016 року.

У листопаді з команди «Громадського» пішла Юлія МакГаффі, яка координувала роботу сайту.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY