detector.media
01.03.2017 11:15
ГПУ перевірить усі інтерв’ю та виступи Януковича
ГПУ перевірить усі інтерв’ю та виступи Януковича
Інтерв'ю екс-президента України Віктора Януковича як під час подій на Майдані, так і після них, додаються до матеріалів справи, відкритої проти нього.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив начальник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк, пише 112.ua.

«Всі відеозаписи його (Віктора Януковича, - ред.) виступів як під час цих подій, так і в наступних інтерв’ю різним ЗМІ, прес-конференції долучаються до матеріалів провадження і аналізуються з точки зору їх відповідності обставинам тих подій. На сьогодні вони вже можуть порівнюватися з його показами. Звичайно, вони є в матеріалах провадження і можуть використовуватися як певний оціночний доказ, якщо буде встановлено, що є неправдивість у його показаннях чи намагання пристосувати свої показання до певних подій», – зазначив він.

Горбатюк підкреслив, що наразі проводиться комплексне дослідження всієї діяльності як колишнього президента, так і керівників правоохоронних органів щодо впливу на події, які мали місце на Майдані, починаючи з листопада 2013 року і завершуючи лютим 2014 року.

Нагадаємо, нещодавно видання «Корреспондент.net» видалив «блог Януковича».  Шеф-редактор сайту пояснив це тим, що редакція не отримала підтвердження щодо особи автора

Фото: 112 Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY