detector.media
28.02.2017 14:40
Сайт «Деловой столицы» змінює формат та запускає нові проекти
Сайт «Деловой столицы» змінює формат та запускає нові проекти
У видання з’являться: авторський погляд на події, лонгріди, ілюстровані і тематичні проекти, цикл публікацій «Наша революція. 1917», відео-конференції з експертами, а також чати редакції з читачами.

Про це повідомила прес-служба видавинчої групи «Картель».

Основою видання залишиться аналітика на економічні теми. Однак до цього додаватиметься авторський погляд на події в політичному і культурному житті країни та світу, аналіз ситуації на міжнародній арені, переклади найбільш резонансних матеріалів світової преси, історичні екскурси, огляди наукових відкриттів і технологічних новинок .

«Ми впевнені, що аналіз економічних процесів в Україні та світі цікавий не тільки представникам бізнесу, адже ці процеси впливають на кожного українця. У той же час українські бізнесмени цікавляться не тільки котируваннями на ринках і курсом долара, але і тим, коли Україна отримає безвіз, які реформи чекають вітчизняні школи, хто стане президентом Франції, і чи можливе існування життя на екзопланетах, відкритих NASA... Оновлена "Деловая столица" починає роботу під гаслом "Для тих, хто не поспішає з висновками". Це означає, що ми будемо ретельно вивчати причини та наслідки подій і явищ, відстежувати тенденції і проводити історичні паралелі, пропонувати нестандартні, а часом і контраверсійні оцінки», – прокоментував зміни  шеф-редактор видавничої групи «Картель» Віталій Пирович.

Також повідомляється, що зміниться не тільки тематика матеріалів видання, але і їх формат – DSnews.ua запропонує читачам лонгріди, ілюстровані і тематичні проекти.

«Перший масштабний історичний проект готується до запуску в березні: DSnews.ua спільно з проектом Likbez відкриють цикл публікацій "Наша революція. 1917". В його рамках журналісти, історики, економісти, літературознавці будуть міркувати про те, як події столітньої давності, 1917-1918-го, визначили сучасні долі України і Росії», – повідомляється на сайті видання.

DSnews.ua також пропонуватиме читачам відео-конференції з експертами, а також чати редакції з читачами.

Як писав раніше «Детектор медіа» в серпні 2016 року в деяких ЗМІ з’явилась інформація щодо закриття тижневика. В редакції «Деловой столицы» спростували цю інформацію та заявили, що газета оновлює свою стратегію роботи.

Згодом голова правління ПрАТ «Картель» Олег Вовкогон повідомив «Детектору медіа», що позиція керівництва холдингу полягає в тому, що редакція оновлюється, посилюється, і проект буде і далі існувати на ринку.

З 12 вересня посаду шеф-редактора видавничої групи «Картель» обіймає Віталій Пирович, який раніше працював на посаді головного редактора порталу Depo.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY