detector.media
28.02.2017 14:15
«Воля» і Disney реалізують проект Dream big, Princess
Студія Disney разом з компанією ВОЛЯ реалізує в Україні одну зі своїх захоплюючих світових ініціатив ─ «Dream big, Princess». Вона надихне юних принцес вірити в свою мрію і йти до мети.

ВОЛЯ багато років співпрацює зі студією Disney. Топові фільми Disney стали невід'ємною частиною телеканалу ВОЛЯ CINE+ Kids HD, якому в лютому виповнився рік. З 6 по 12 березня глядачі ВОЛЯ CINE+ Kids HD насолоджуватимуться колекцією світових хітів у HD-якості про принцес Disney ─ частиною великого проекту «Dream big, princess». Кожна принцеса має особливі риси характеру, які допомогли їй стати взірцем для наслідування і здійснити заповітну мрію. Мультфільми можна буде дивитися українською та англійською мовами. Із 3 по 12 березня телеканал CINE+ Kids HD буде доступний у промо-перегляді для глядачів цифрового й інтерактивного телебачення всієї України.

‒ У партнерстві з Disney ми створили новий формат, який допоможе об'єднати історії мультфільмів і справжнє життя. Ми покажемо, про що мріють сучасні принцеси, що допомагає їм вірити в себе і не стримувати своїх мрій. Юні леді можуть поділитися історіями про свою велику мрію на сторінці ВОЛЯ в Facebook. Три авторки отримають можливість реалізувати свої мрії разом з ВОЛЯ і Disney, ‒ говорить директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

Щоб стати учасницями конкурсу, дівчаткам необхідно написати від руки або намалювати історію про свою заповітну мрію. Батьки допоможуть зробити фото історії, розмістити його в коментарях під постом на сторінці ВОЛЯ в Facebook і поділитися ним, використовуючи хештег #DreamBig.

Уолт Дісней – рекордсмен за кількістю премій Оскар. Він ─ володар 22 статуеток Оскар і 3 премій за видатні заслуги в кінематографі. Перший мультфільм, який було номіновано на головну премію Оскара «Кращий фільм», – «Красуня і чудовисько». Це одна з ключових картин тижня принцес.

Незвичайну нагороду ‒ велику статуетку Оскар і 7 маленьких гномів ‒ Уолт Дісней отримав за втілення своєї дитячої мрії ‒ мультфільм «Білосніжка». Його глядачі також зможуть побачити під час проекту «Dream big, Princess».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY