detector.media
27.02.2017 19:23
Канал «Настоящее время» для російськомовних глядачів прагне розширювати мовлення в Україні
Канал «Настоящее время» для російськомовних глядачів прагне розширювати мовлення в Україні
Телеканал «Настоящее время», який створили для російськомовної аудиторії у всьому світі «Радіо Свобода» і «Голос Америки», доступний 40% українських глядачів.

Про це повідомив виконавчий продюсер каналу Кенан Алієв на презентації телеканалу в Києві, передає «Укрінформ».

«Завдяки нашій присутності в кабельних мережах і партнерству з різними телеканалами тут у нас є вихід на 40% телевізійної аудиторії України. Наше завдання, зокрема, - донести, що відбувається в цій країні, для інших глядачів - в Росії, США, Канаді, Прибалтиці, на Кавказі, в Центральній Азії. Дуже багато цікавого відбувається в цій країні і дуже багато контенту, який у нас в ефірі, виробляється в Україні спільно з нашими партнерами», - сказав Алієв.

Він також зазначив, що важливим елементом мовлення каналу є події на Сході України і в анексованому Криму.

«Ідея каналу "Настоящее время" виходила з ситуації, яку ми спостерігали в Україні в 2014 році, після того, як почалася війна, як сталася анексія Криму. Був величезний потік дезінформації і брехні в ЗМІ. І ми на "Радіо Свобода" і "Голосі Америки" зрозуміли, що необхідно відповідати на усе це - і результатом стало створення 30-хвилинної щоденної програми "Настоящее время". А сьогодні є новий міжнародний російськомовний телеканал "Настоящее время"», - зазначив виконавчий продюсер.

Він проінформував, що канал «Настоящее время» поширюється на кабельному і супутниковому телебаченні, в мобільних платформах, в соцмережах, веб-сайтах, додатках для Smart TV та інших цифрових платформах.

У Росії він доступний через інтернет, а також супутник, в кабельних мережах, в Україні – в кабельній мережі «Воля», де у каналу - більше 10 партнерів, зокрема «24 канал», «UA:Перший».

Кенан Алієв підкреслив, що канал «Настоящее время» готовий до партнерства з усіма українськими каналами і має намір продовжувати тут працювати.

«Тут дуже багато цікавого відбувається. Ми дуже переживаємо за Україну... І не випадково одна з наших програм - Тимура Олевського, якого український глядач досить добре знає,  - сьогодні буде повністю присвячена тому, що відбувається в Україні. Це спецвипуск, над яким працювала наша команда. І сьогодні увечері вона вийде в ефір», - проанонсував він.

Продюсер також завірив, що канал надає об'єктивну, перевірену, збалансовану інформацію.

Як зазначалося, телеканал «Настоящее время» - інформаційний, він цілодобово працює в ефірі, у тому числі українському. Канал багато уваги приділяє міжнародним новинам, зокрема в щоденній програмі «Теперішній час. Америка», яка випускається у Вашингтоні, де вже відбулася перша презентація каналу. Нинішня його презентація в Києві - друга за рахунком. 

Нагадаємо,  директорка каналу Дейзі Сінделар заявила, що «Радіо Свобода» і «Голос Америки» запустили телеканал «Настоящее время», націлений на російськомовну аудиторію в різних країнах світу, у тому числі - і в Україні.

У жовтні 2016 року стало відомо, що українська журналістка Христина Суворіна, яка працювала на телеканалі ICTV в проекті «Інсайдер», переїхала до Чехії та веде програму Current time на новому каналі «Настоящее время».

На фото – Кенан Алієв

Фото: Олексій Темченко

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY