detector.media
27.02.2017 19:05
Майк Тайсон запускає власний комедійний серіал
Майк Тайсон запускає власний комедійний серіал
Американський боксер Майк Тайсон вирішив спробувати себе в новому амплуа і анонсував запуск нового скетч-серіалу для YouTube.

Про це повідомляє «112 Україна» з посиланням на Variety.

Відзначається, що боксер об'єднався зі студією Shots і деякими молодими «цифровими» зірками. Зараз на каналі спортсмена представлено єдине відео, яке набрало два мільйони переглядів, це кліп на реп-композицію If You Show Up.

Починаючи з березня короткі комедійні випуски серіалу будуть з'являтися кожні два тижні.

«Майк дуже кумедний хлопець, і на екрані, і в реальному житті. Ми будемо знайомити з ним абсолютно нову аудиторію», - говорить директор студії Джон Шахіді.

Олімпійський чемпіон, багаторазовий чемпіон світу і володар кількох світових рекордів Майк Тайсон завершив спортивну кар'єру в 2005 році. Боксер вже знявся в більш ніж 55 фільмах, шоу і серіалах. У 2016 році зіграв головну роль у фільмі «Іп Ман 3». Також він є співавтором сценарію автобіографічного фільму «Тайсон».

Нагадаємо, у квітні 2014 року під час кінофестивалю Tribeca Film Festival, який проходив в Нью-Йорку, Майк Тайсон крикнув російським журналістам: «Забирайтеся з України!».  Після цієї репліки легендарний боксер пішов з червоної доріжки.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY