detector.media
27.02.2017 15:50
У Росії деякі провайдери блокують «Українську правду»
У Росії деякі провайдери блокують «Українську правду»
Окремі інтернет-провайдери та мобільні оператори РФ блокують доступ до українського інформаційного видання «Українська правда»

Про це «Детектору медіа» з Москви повідомила російська журналістка Ксенія Бабич.

«Даний сайт містить інформацію, поширення якої в РФ заборонено. Даний ресурс включено до Єдиного Реєстру покажчиків сторінок сайтів в мережі Інтернет і мережевих адресів, що дозволяють ідентифікувати сайти в мережі Інтернет, що містять інформацію, поширення якої в РФ заборонено», – йдеться в повідомленні Роскомнагляду.

Журналістка зазначила, що через мобільний оператор не має доступу до сайту видання. Однак через Wi-Fi у московському метро, наприклад, сайт відкривається.

За її словами, на сайті Роскомнагляду зазначено, що «Українська правда» блокується частково.

«Незрозуміло чому весь сайт закрили – у Роскомнагляді рішення тільки по окремим сторінкам», - зазначила Бабич.

 

Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик на своїй сторінці у Facebook також повідомила про блокування видання у Росії.

«З'ясували, що УП в Росії блокують окремі інтернет провайдери і мобільні оператори. – написала вона. – Мова не про окупований Крим, якщо що. Там нас блокують регулярно».

Як писав «Детектор медіа», в окупованому Криму блокують доступ до українських сайтів: «Цензор.НЕТ», «Українська правда», «Громадське радіо», «Крим.Реалії», «15 минут», ATR.

Фото: Ксенія Бабич

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY