detector.media
25.02.2017 16:43
Блогер Дзіндзя написав у поліцію заяву про начебто погрози Парасюка
Блогер Дзіндзя написав у поліцію заяву про начебто погрози Парасюка
Журналіст «Радіо Свобода» став свідком кофлікту, який стався у Бахмуті (Донецька область) у ніч проти 25 лютого між позафракційним народним депутатом Володимиром Парасюком і блогером Андрієм Дзіндзею.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

За твердженням журналіста «Радіо Свобода», Володимир Парасюк з групою однодумців прийшов до дверей готельного номеру блогера Андрія Дзіндзі і з образливими словами вимагав відчинити двері.

Народний депутат начебто обурився попереднім постом блогера у Facebook, у якому той звинуватив політика у використанні автомобіля дорогої марки і супроводі охоронця з автоматом у той час, коли політик збирає кошти на підтримку блокади на Донбасі.

Депутат звинуватив Андрія Дзіндзю в тому, що він своїми повідомленнями у соціальних мережах намагається дискредитувати блокаду. Після цього Володимир Парасюк, як каже Андрій Дзіндзя, заблокував його автомобіль на стоянці під готелем.

Андрій Дзіндзя повідомляє, що написав заяву в поліцію про начебто погрози з боку народного депутата.

«Приїхала поліція, написав заяву, але розумію, що немає сенсу адже він недоторканий. При поліції продовжував кидатись, направляв на мене зброю... Заблокував мій автомобіль, поліція просить прибрати, а він відмовляється, каже, що машина поламана!», - написав блогер у Facebook.

Водночас Володимир Парасюк спростовує те, що погрожував блогеру. Він заявив, що носить автомат з офіційним дозволом «для самооборони».

Пересування автомобілем, не внесеним у декларацію, Володимир Парасюк пояснив тим, що його автомобіль поламався, тому він «позичив машину у друга» і продемонстрував кореспондентові «Радіо Свобода» технічний паспорт на автомобіль 1999 року виробництва.

В коментарях до постів Дзіндзі щодо нападу Парасюка користувачі закидали блогеру працю на замовлення МВС.

Нагадаємо, у своєму блозі «незалежний журналіст» Андрій Дзіндзя публікує «розслідування» щодо народних депутатів-«єврооптимістів» та активістів, що декларують боротьбу з корупцією – зокрема Сергія Лещенка.

З вересня 2016 року в соціальних мережах почала обговорюватися купівля депутатом від БПП Сергієм Лещенком і його дівчиною Анастасією Топольською квартири в центрі Києва після того, як активіст Андрій Дзіндзя виклав у Facebook документи, які свідчать про те, що Лещенко купив квартиру вартістю близько 7 млн грн.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY