detector.media
25.02.2017 10:23
Лещенко вимагає покарати Ляшка за матюки в парламенті, що потрапили в ефір
Лещенко вимагає покарати Ляшка за матюки в парламенті, що потрапили в ефір
Народний депутат Сергій Лещенко звернувся до Комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради з проханням зреагувати на поведінку голови фракції Радикальної партії Олега Ляшка.

Про це Сергій Лещенко написав у своєму Facebook.

«Ляшко трохи переплутав парламент із гулянкою в сауні. Свої анекдоти йому краще розповідати друзям або собутильникам на вухо. А в нинішньому вигляді це - порушення регламенту.  Вимагатиму відсторонити Ляшка від участі в 5 засіданнях парламенту без збереження зарплати. Подивимося, на що спроможний Регламентний комітет», - написав народний депутат, колишній журналіст.

За словами Сергія Лещенка інцидент із матюками Олега Ляшка у парламенті, що потрапили в ефір каналу «112 Україна», це ще один аргумент, що «треба приймати Етичний кодекс Верховної Ради, де прописати не лише правила поведінки, але і уникнення конфлікту інтересів в питаннях з високим ризиком корупції».

Нагадаємо, 24 лютого під час стриму каналу «112 Україна» з Верховної Ради депутат Олег Ляшко розповів глядачам телеканалу в ефірі нецензурний анекдот. Інцидентом були обурені глядачі і соціальні мережі.

У вечірній програмі ведучій канал «112 Україна» вибачився за те, що нецензурна лайка потрапила в ефір і запропонував Олегу Ляшку, який був присутній у студії, приєднатися до таких вибачень.

Депутат Ляшко, посміхаючись, також попросив вибачення, проте уточнив, що «з пісні слів не викинеш», і фактично спростував заяву ведучого. Він повідомив глядачам, що поки йшов в студію, у нього склалося враження, що співробітникам каналу його анекдот сподобався, а ведучий вибачається від їх імені теж.

На фото – Олег Ляшко

Фото: скрін відео каналу «112 Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY